Crăciun cu Zâmbete ediția a XIX-a

Asociația Studenților Bioingineri Iași revine și în acest an cu proiectul caritabil „Crăciun cu zâmbete”, proiect desfășurat cu sprijinul voluntarilor, studenților și profesorilor Facultății de Bioinginerie Medicală din cadrul Universității de Medicină și Farmacie Grigore T. Popa”. Cea de-a XIX-a ediție vine cu o multitudine de evenimente ce se vor desfășura în perioada 8-15 Decembrie în municipiul Iași, prin prisma cărora sperăm să ajutăm familia din acest an să aibă parte de strictul necesar pentru sărbatori.

Afis Crăciun cu zâmbete

Gândurile și dorința noastră de a face bine se îndreaptă către un caz cutremurător al unei familii din satul Stejari, comuna Țigănași, județul Iași unde Mihaela, în vârstă de 39 de ani, rămasă văduvă în urmă cu aproximativ 10 ani, este nevoită să-și crească singură cei doi copii, o fetiță care îi poartă numele, tot Mihaela, de 15 ani și pe fratele ei, Gabriel, un băiat de 12 ani. Situația financiară precară face aproape imposibilă deplasarea lor către oraș, care este absolut necesară, deoarece fiica ei este elevă în clasa a IX-a la un liceu din Iași, iar mama este angajată la spații verzi, lucrând în parcurile orașului. Costurile navetei ajung la 700 de lei lunar, o sumă mare, pentru un salariu mic, iar pe lângă acestea mai intră și cheltuielile pentru lemnele de foc necesare pentru a avea o casă călduroasă pe perioada iernii, costuri care ajung până la 2000 de lei.

Asociația Studenților Bioingineri Iași și-a propus să strângă fondurile necesare pentru aceste cheltuieli prin intermediul următoarelor evenimente:

  • 8-15 Decembrie: Stand caritabil la parterul Facultătii de Bioinginerie Medicală;
  • 9 Decembrie, 18:00: Seară de comedie & Karaoke night, Tonic Lounge;
  • 10 Decembrie, 18:00: Seară de board-games, Arte Café;
  • 11 Decembrie: Seară de jocuri online, platforma discord;
  • 12 Decembrie: Cor CCZ în fața Primăriei Municipiului Iași;
  • 13 Decembrie: Workshopuri;
  • 14 Decembrie : Carifilm;
  • 15 Decembrie: Seară socială –„Pe bune?!”

Persoanele care doresc să participle la aceste evenimente pot găsi mai multe detalii privind desfășurarea acestora pe pagina de Facebook a evenimentului „Craciun cu Zâmbete-CCZ” sau pe cea a asociației „Asociația Studenților Bioingineri – ASB Iași”.

 

Search

aprilie, 2024