Proiectul caritabil „Crăciun cu zâmbete” ediția a XX-a

Asociația Studenților Bioingineri Iași revine și în acest an cu proiectul caritabil „Crăciun cu zâmbete” ediția a XX-a, proiect desfășurat cu sprijinul voluntarilor, studenților și profesorilor Facultății de Bioinginerie Medicală din cadrul Universității de Medicină și Farmacie Grigore T. Popa”. Această ediție vine cu o multitudine de evenimente ce se vor desfășura în perioada 7-14 Decembrie în municipiul Iași, prin prisma cărora sperăm să ajutăm familia din acest an să aibă parte de strictul necesar pentru sărbatori.

Anul acesta inițiativa noastră îl țintește pe David, un băiețel școlar care locuiește împreună cu bunicii săi în comuna Probota din județul Iași. În urmă cu câțiva ani, David a fost abandonat de către mama sa, rămânând în teorie în grija tatălui, dar mai mult se ocupă de el bunica Maria, în vârstă de 72 de ani, alături de soțul ei. Tatăl lui David este plecat din țară de mai bine de 2 ani, dar din cauza unui accident rutier și a unui accident de muncă nu reușeste să le trimită bunicilor niciun ban. Astfel că aceștia îl cresc singuri pe băiețel din propria pensie și întâmpină mari dificultăți. Întrețin atât gospodăria cât și pe David dintr-o pensie foarte mică și reușesc cu mare greutate să facă față provocărilor.

Proiectul caritabil „Crăciun cu zâmbete” ediția a XX-a

Asociația Studenților Bioingineri Iași și-a propus să strângă fondurile necesare pentru aceste cheltuieli prin intermediul următoarelor evenimente:

  • 7-14 Decembrie: Stand caritabil la parterul Facultății de Bioinginerie Medicală;
  • 8 Decembrie, 20:00: „Pe bune?!”;
  • 9 Decembrie, 19:30: Seară de Board-Games, Arte Café;
  • 10 Decembrie, 18:00: Cor CCZ în fața Primăriei Municipiului Iași;
  • 11 Decembrie, 22:00: Party Caritabil, Legend;
  • 12 Decembrie, 20:00: Seară de comedie și Karaoke, Legend;
  • 13 Decembrie, 19:30: Carifilm;
  • 14 Decembrie, 18:00: Seara CCZ în Sala de Conferințe unde îl vom întâlni pe David și bunicii săi, iar alături de ei vor fi voluntarii noștri împreună cu cadrele didactice. În această seară se vor cânta colinde, vor fi prezentate diverse momente artistice ale studenților facultății care au ca scop să aducă spiritul sărbătorilor mai aproape de această familie nevoiașă.

 

Persoanele care doresc să participle la aceste evenimente pot găsi mai multe detalii privind desfășurarea acestora pe pagina de Facebook a evenimentului „Craciun cu Zâmbete-CCZ” sau pe cea a asociației „Asociația Studenților Bioingineri – ASB Iași”.

Search

aprilie, 2024