La Centrul Comercial Felicia sarbatorim la cote inalte

La Centrul Comercial Felicia se simte atmosfera de sarbatori, dar si de vacanta. Decorurile de Craciun transforma galeria intr-o statiune montana, unde poti sa admiri crestele inzapezite ale muntilor, poti sa iti faci fotografii in telegondola sau la Cabana lui Mos Craciun.

Anul acesta, de sarbatori, la Felicia poti face cumparaturi pentru masa de Craciun. Sau daca ai pregatit lista de cadouri, la magazinele de pe galerie vei gasi decoratiuni, haine, incaltaminte, accesorii, care se potrivesc perfect pentru cei dragi.

La centrul comercial felicia sarbatorim la cote inalte

Cumparaturile facute la magazinele din Centrul Comercial Felicia iti sunt rasplatite cu premii Craciunesti! Mergi cu bonurile de cumparaturi la Cabana lui Mos Craciun si primesti pe loc, unul dintre premiile:

Globuri de Craciun

Sticle pentru ceai

Cozonaci

Cutia cofetarului Coseli

Vouchere Spartan

Ciocolate

Tombola: 3 vouchere 3000 Ron

Automat te inscrii si la tombola cu extragere saptamanala, unde poti castiga unul dintre cele 3 vouchere de cumparaturi, in valoare de 3000 Ron fiecare. Voucherele sunt valabile la magazinele Somneo sau Media Galaxy. Asa ca, fa un cadou pentru toata familia, participa in campanie si poti cumpara mobila sau electrocasnice pentru tine si cei dragi. Extragerea la tombola se face saptamanal, iar in zilele de 13, 20 si 27 decembrie afli daca ai castigat unul dintre cele 3 vouchere de 3000 Ron.

*premiile se ofera in baza bonurilor de cumparaturi de minimum 200 Ron, de la magazinele de pe galerie si / sau hypermarketul Carrefour Felicia, din perioada 3 – 23 decembrie. Bonurile de cumparaturi trebuie sa fie din aceeasi zi.

*premiile oferite pe loc sunt in limita stocului disponibil.

Descopera cadourile lui Mos Craciun din Cromatic

Ca in fiecare an, in Cromatic au fost pregatite cadouri speciale pentru clientii fideli, care detin card Cromatic si au acumulat puncte pe parcursul anului. Premiile sunt disponibile incepand cu 3 decembrie si sunt oferite in limita stocului disponibil.

Sticle de sampanie

Papuci de casa

Sorturi de bucatarie pentru cei mici

Geluri de dus

Bucura-te de surprizele iernii, la Centrul Comercial Felicia!

Afla mai multe detalii pe site www.felicia-iasi.ro sau pagina de Facebook Centrul Comercial Felicia Iasi.

Search

mai, 2024