Hai să donăm, împreună ajutăm!

Asociația Studenților Bioingineri Iași vine în această primăvară cu un nou proiect în cadrul organizației, „Hai să donăm, împreună ajutăm!ˮ, o campanie ce încurajează donarea de sânge, care va avea loc în perioada 21-24 Martie în cadrul Centrului Regional de Transfuzii Sanguine din municipiul Iași. Proiectul este desfășurat în parteneriat cu Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Iași și cu Societatea Studenților Farmaciști Iași, Asociația Studenților Contabili din Iași, Asociația Studenților Francofoni din Iași, Asociația Studenților Psihologi și Pedagogi din Iași, Asociația Studenților Jurnaliști Iași, Asociația Studenților la Relații Publice și Comunicare și Liga Studenților Economiști Iași.

Hai să donăm , împreună ajutăm!

Scopul nostru este de a transmite informații cu privire la criteriile donării de sânge și beneficiile pe care le poate aduce aceasta câtor mai multe persoane, iar prin aceste informații sperăm să  încurajăm un număr cât mai mare de oameni să se prezinte la Centrul de Transfuzii pentru a dona. Vrem să aducem la cunoștință persoanelor doritoare să doneze că trebuie să se prezinte la centru cu micul dejun servit, fără să fi consumat băuturi alcoolice în ultimele 48/72 de ore și fără consum de tutun sau alte substanțe în ultimele 72 de ore. De asemenea, curajoșii donatori vor beneficia de primirea unor tichete de masă în valoare de 70 de lei, primirea unei adeverințe de donare, dreptul la o zi liberă și alte avantaje aduse odată cu donarea.

Doritorii participanți la acest eveniment pot găsi mai multe informații legate de criteriile de donare, beneficiile acesteia și modul de decurgere al proiectului în postările de pe pagina de Facebook a asociației „Asociația Studenților Bioningineri – ASB Iașiˮ și din cadrul evenimentului creat pe Facebook, pe care îl puteți găsi foarte ușor căutând numele campaniei „Hai să donăm, împreună ajutăm!ˮ.

Persoane de contact:

  • Grigoriciuc Roberto – Vicepreședinte Relații Externe

0757 593 218 , grigoriciucroberto@yahoo.com

 

  • Gherasim Andrei – Coordonator Departament Educațional

 0752 746 805 , andreigherasim72@gmail.com

Search

martie, 2024