Du povestea hainelor tale mai departe

In perioada reducerilor mereu ne gandim ce achizitii noi sa facem, insa ce ne facem cu hainele care nu ne mai sunt de folos? Hainele care deja ne-au spus povestea frumos, ne-au reprezentat in anumite momente si care acum sunt parasite in dulap pe ultimele umerase sau rafturi.

Vara aceasta iti propunem o curatenie de primavara in garderoba si sa te ”desparti” de hainele tale vechi. Du povestea hainelor tale mai departe si ofera-le celor care chiar au nevoie de ele!

Pregateste hainele pe care nu le mai porti si vino cu ele la Centrul Comercial Felicia. Noi le colectam in perioada 7 – 23 iulie 2023, intre orele 09:00 – 20:00, le oferim partenerilor din Asociatia Armata Salvarii, iar ei le doneaza celor care au nevoie. Poti dona haine, incaltaminte sau jucarii.

 

Primele 700 de persoane care aduc minimum 5 kg de lucruri pentru donat, primesc pe loc un voucher de cumparaturi. Acesta este valabil la unul dintre magazinele de pe galerie. In plus, se inscriu automat si la tombola pentru marele premiu: un voucher de cumparaturi, in valoare de 2000 Ron, valabil la magazinul Benvenuti, din Centrul Comercial Felicia. Extragerea are loc pe data de 24 iulie 2023, iar castigatorul va fi afisat pe pagina de Facebook Centrul Comercial Felicia.

Cum duci povestea hainelor tale mai departe?

  1. Sortezi lucrurile, iar pe cele pe care nu le mai porti, le pui deoparte pentru a le dona.
  2. Lucrurile pe care le donezi trebuie sa fie curate si in stare buna de folosinta, astfel incat in noua lor viata, sa aduca bucurie celor care le folosesc.
  3. Pui hainele, incaltamintea sau jucariile intr-o punga etichetata. Apreciem daca le pui pe categoriile femei, barbati si copii.
  4. Vii cu lucrurile pe care vrei sa le donezi pe culoarul din mijloc, in zona magazinului Takko.

Dorim sa ajutam oamenii care au nevoie de haine, imbracaminte si alte lucruri de baza, prin aceasta campanie. In acelasi timp, rasplatim efortul celor care doneaza lucrurile. Poti urmari pe pagina noastra de Facebook, unde ajung lucrurile donate.

 

*Campania se desfasoara in parteneriat cu Asociatia Armata Salvarii

Asociatia Armata Salvarii desfasoara la nivel national si international proiecte sociale, educative, si de consiliere psiho-sociala pentru a raspunde nevoilor umane, sa imbunatateasca calitatea vietii persoanelor aflate in suferinta si promoveaza o lume  a solidaritatii.

Search

septembrie, 2023