Pe curand vara, bun venit scoala Back to school

Pe curand vara, bun venit scoala – surprinde definitia a ce simte orice scolar in aceasta perioada. Pe curand vara, mi-ai fost draga si iti multumesc pentru toate amintirile frumoase, bun venit scoala, ce dor mi-a fost de tine, de colegi si de profesorii mei – acestea sunt gandurile unui scolar. Este o perioada de tranzitie, incarcata de emotie, de multe intrebari si de ceva dor.

Pe curand vara, bun venit scoala Back to school

Venim in intampinarea nevoilor voastre cu oferte de scoala in magazinele din Centrul Comercial Felicia. Stim ca deja ati facut lista cu toate cele necesare pentru inceputul de an scolar care se apropie cu pasi repezi. Cu siguranta pe lista se regasesc haine, incaltaminte, rechizite – le gasiti pe toate la noi.

In perioada 25 august – 11 septembrie lansam campania „Back to school” in care premiem clientii sistemului de fidelizare Cromatic si suntem alaturi de comunitate oferind 32 de ghiozdane echipate cu rechizite pentru noul an scolar, copiilor din cadrul Asociatiei Proruralis.

Proruralis Iasi – doreste sa scolarizeze anual un numar de copii, concomitent cu sponsorizarea celor deja integrati în program, pana la terminarea liceului si, eventual, a unui institut de invatamant superior in vederea integrarii lor sociale.

“Merita sa investim in ei si in sufletele lor, merita sa ii incurajam in aspiratiile lor inocente, pentru ca ei vor fi oamenii viitorului, pilonii pe care se va construi societatea romaneasca de maine” 

Daca esti client Cromatic nu uita ca te premiem si de aceasta data! Poti gasi in sistemul de fidelizare premii precum:

-sticle pentru apa;

-caserole pentru pranz;

-vouchere de cumparaturi;

-vouchere fitness;

Pe 9 septembrie te asteptam pe galeria Centrului Comercial Felicia sa ne bucuram impreuna de surprize colorate.

Mai multe detalii despre aceasta campanie aici sau pe pagina de Facebook Centrul Comercial Felicia.

Centrul Comercial Felicia – shopping plin de culoare!

Search

mai, 2024