Du povestea hainelor tale mai departe

Vara aceasta iti faci ordine in garderoba si te ”desparti” de hainele tale vechi. Fiecare haina are povestea ei, iti aduce aminte de momentele frumoase, in care ai purtat-o si iti trezeste emotii. Du povestea hainelor tale mai departe si ofera-le celor care chiar au nevoie de ele!

Pregateste hainele pe care nu le mai porti si mergi cu ele la Centrul Comercial Felicia. Ei le colecteaza in perioada 15 – 31 iulie 2022, intre orele 9.00 – 20.00, le ofera partenerilor din Asociatia Armata Salvarii, care le doneaza celor care au nevoie. Poti dona haine, incaltaminte sau jucarii.

Du povestea hainelor tale mai departe

Primele 600 de persoane care aduc minimum 3 kg de lucruri pentru donat, primesc pe loc un voucher de cumparaturi. Acesta este valabil la unul dintre magazinele de pe galerie. In plus, se inscriu automat si la tombola pentru marele premiu: un voucher de cumparaturi, in valoare de 2000 Ron, valabil la magazinul Office Shoes, din Centrul Comercial Felicia. Extragerea are loc pe data de 1 august 2022, iar castigatorul va fi afisat pe pagina de Facebook Centrul Comercial Felicia.

Cum duci povestea hainelor tale mai departe?

  1. Sortezi lucrurile, iar pe cele pe care nu le mai porti, le pui deoparte pentru a le dona.
  2. Lucrurile pe care le donezi trebuie sa fie curate si in stare buna de folosinta, astfel incat in noua lor viata, sa aduca bucurie celor care le folosesc.
  3. Pui hainele, incaltamintea sau jucariile intr-o punga etichetata. Apreciem daca le pui pe categoriile femei, barbati si copii.
  4. Mergi cu lucrurile pe care vrei sa le donezi pe culoarul din mijloc, in zona magazinului Takko.

Centrul Comercial Felicia doreste sa ajute oamenii care au nevoie de haine, imbracaminte si alte lucruri de baza, prin aceasta campanie. In acelasi timp, rasplateste efortul celor care doneaza lucrurile. Poti urmari pe pagina de Facebook, unde ajung lucrurile donate.

*Campania se desfasoara in parteneriat cu Asociatia Armata Salvarii

Asociatia Armata Salvarii desfasoara la nivel national si international proiecte sociale, educative, si de consiliere psiho-sociala pentru a raspunde nevoilor umane, sa imbunatateasca calitatea vietii persoanelor aflate in suferinta si promoveaza o lume  a solidaritatii.

 

Afla mai multe detalii pe siteul felicia-iasi.ro sau pe pagina de Facebook Centrul Comercial Felicia.

Search

mai, 2024