De Paste, imparte bucurii si zambete

Pastele, sarbatoarea primaverii, a sperantei si a unui nou inceput!

Primavara aceasta te indemnam sa te bucuri sincer de orice  moment si sa poti face din el o adevarata sarbatoare. Sa-ti amintesti ca sarbatorile sunt un bun prilej sa fii cu celalalt, si sa daruiesti bucurii si zambete.

Te asteptam in perioada 6 – 15 aprilie sa iei parte la campania „De Paste, imparte bucurii si zambete”, iar noi te rasplatim cu premii instant si jocuri cu surprize dulci, pentru cei mici. Stim insa ca in toata forfota curateniei de Paste, parca ti-ai dat seama ca ai avea nevoie de un cupotor nou, poate de un televizor la care sa vizionati filmele in familie sau frigider mai mare, si  oricare dintre aceste lucruri iti sunt necesare, noi iti venim in ajutor cu unul dintre 3 vouchere de cumparaturi in valoare de 1000 de euro fiecare, la Media Galaxy.

De Paste, imparte bucurii si zambete

Cum te inscrii la tombola pentru cele 3 vouchere?

Faci cumparaturi in magazinele din Centrul Comercial Felicia si prezinti bonurile la Centrul Cromatic. In perioada 6 – 15 aprilie 2023, intre orele 09:00 si 20:00, te poti inscrie in campanie si primesti zilnic, un premiu pe loc si sanse la tombola pentru marele premiu. Castigatorii vor fi anuntati pe pagina de Facebook Centrul Comercial Felicia si pe site.

Pe loc, castigi prin tragere la sorti, unul dintre cele 2100 de premii:

  • Cutiile cofetarului Coseli
  • Vouchere de Dopo Poco/ Petru
  • Vouchere Spartan
  • Pungi pentru cumparaturi
  • Ciocolata
  • Prosoape de bucatarie

*premiile se acorda la Centrul Cromatic, in baza bonurilor de cumparaturi de minimum 250 Ron, de la magazinele de pe galerie si / sau hypermarketul Carrefour Felicia. Bonurile sunt valabile doar din ziua inscrierii in campanie.

Pentru clientii fideli, impartim cu bucurie vestea noilor premii de sarbatoare din sistemul Cromatic:

  • Vouchere de cumparaturi Superstar
  • Tocator pentru alimente
  • Pahar dublu pentru cafea/ ceai sau ce te face mai fericit
  • Caserole personalizate pentru alimente

*premiile se pot accesa in baza punctelor acumulate pe cardul de fidelizare Cromatic.

1 Card Cromatic nou = 1 Cadou de bun-venit

Fii client Cromatic si bucura-te de premiile lunare! Inscrie-te în sistemul de fidelizare si primesti pe loc cadou de bun-venit, o sticla de vin sau un pachet de cafea.

Iepurasii cei poznasi

Iar pentru cei mai curiosi si curajosi clienti ai Centrului Comercial Felicia, in perioada 7 – 9 aprilie, intre orele 11:00 – 15:00, am pus la cale jocul „Iepurasii cei poznasi”, care aduce drept premiu un iepuras de ciocolata.

Impartim bucurii si zambete, de Paste, si te asteptam si pe tine sa fii parte din poveste.

Afla mai multe detalii pe siteul felicia-iasi.ro sau pe pagina de Facebook Centrul Comercial Felicia.

Search

aprilie, 2024