Pasageri in multivers – expozitie de realitate virtuala

Distractia capata o noua dimensiune la Centrul Comercial Felicia, de aceasta data, una virtuala. Fii parte din universul realitatii virtuale si descopera noi lumi interactive prin intermediul expozitiei de realitate virtuala, din perioada 14 – 27 iunie.

Iti doresti sa explorezi adancurile oceanelor si sa inoti alaturi de animalele subacvatice? Fie ai vrea sa fii un jucator de fotbal in echipa ta preferata? Sau ce ar fi sa te transformi intr-un astronaut si sa explorezi intreaga galaxie? Toate acestea sunt acum posibile!

Viziteaza toate cele 6 dimensiuni ale distractiei, scaneaza codul QR aflat in fata fiecarui stand si afla mai multe informatii despre acestea. Voteaza experienta preferata din realitatea virtula incercata si poti castiga unul din cele 5 vouchere a cate 2000 RON din Media Galaxy.

Felicia__Multivers__Poster_1260x770

 

Care sunt cele 6 dimensiuni ale distractiei?

Expozitia de realitate virtuala „Pasageri in multivers” de la Centrul Comercial Felicia, pune la dispozitie 6 standuri cu tematici diferite, acolo unde atat cei mici, cat si cei mai mari, pot lua parte la o experienta virtuala inedita. Pe rand, vizitatorii se pot bucura de experiente unice care au scopul de a-i transpune in lumi diferite. Acestia pot avea parte de trairi captivante in adancurile oceanului, fie pot calatori in epoci egiptene sau daca sunt putini curajos, pot muta planetele si atinge o raza de soare. Cei aventurosi fac ture de oras pe skate, iar pentru cei mici un ursulet simpatic le propune un joc al emotiilor.

In plus, clientii sistemului de fidalizare Cromatic sunt asteptati cu premii noi:

  • Incarcator wireless
  • Boxe portabile
  • Catare digitale
  • Vouchere Librarium 40 RON

*Premiile se pot accesa in baza punctelor accumulate pe cardul Cromatic, in limita stocului disponibil.

 

Unde va avea loc expozitia?

Esti asteptat cu bucurie in incinta Centrului Comercial Felicia, pe culoarul din mijloc, de luni pana vineri, in intervalul orar 12:00-20:00, si sambata si duminica, de la 10:00 la 20:00. Intrarea este libera!

 

Regulament

Varsta recomandata participarii este de 6-12 ani, sub insotirea si supravegherea a cel putin unuia dintre parinti.

Participarea va avea loc in mod circular. Nu mai mult de un copil pe stand. Timpul acordat fiecarui stand este in medie de 3 minute. Timpul poate fi prelungit in functie de numarul de persoane care asteapta.

Viziteaza toate cele 6 standuri, scaneaza codul QR pentru fiecare dintre acestea si participa la tombola. Punem la bataie 5 vouchere a cate 2000 RON*. Castigatorii vor fi anuntati pe data de 28 iunie, pe pagina de Facebook Centrul Comercial Felicia, pe site si contactati telefonic.

Pentru mai multe detalii, ne puteti contacta telefonic la 0722 106 281!

Search

mai, 2024