Bucurii de primavara / Activitati pentru copii

Zarva mare s-a pornit in oras, si totul datorita celui mai indragit anotimp din an, primavara.

Cea care ne reaminteste cum sa ne bucuram autentic de lucrurile marunte primate in dar, cum ar fi de primul ghiocel iesit sub pamant sau de prima floare inflorita de cires.

Unele dintre primele weekend-uri primavaratice le dedicam si noi copiilor prin activitati de creatie si piese de teatru interactive. Astfel, asteptam alaturi de noi copii insipirati si dornici de a raspandi bucuria, in weekend-urile 18 – 19 martie si 25 – 26 martie 2023, intre orele 10:30 – 12:00.

Sambata va punem creativitatea la incercare, iar duminica veti fi incantati de piese de teatru cel putin amuzante.

FELICIA_Bucurii de Primavara_ activitati copilasi

Unde vor avea loc activitatile pentru copii?

Te asteptam cu bucurie in incinta Centrului Comercial Felicia, pe culoarul din mijloc, vis-à-vis de magazinul Pepco. Participarea la ateliere se va face pe baza de programare la numarul de telefon 0722 106 281. Intrarea este libera pentru ambele activitati din weekend-uri.

Cum se vor desfasura atelierele de sambata?

Incepand cu ora 10:00 – 10:30 se vor verifica rezervarile si se vor face inscrierile pentru ateliere. Copiii vor fi indrumati in realizarea colajelor de primavara. Desfasurarea atelierelor va avea loc intre orele 10:30 – 12:00.

Cum se vor desfasura spectacolele de teatru de duminica?

Incepand cu ora 10.30, copiii vor avea parte de spectacol de teatru, unde vor interactiona cu actorii si vor lua parte la poveste. Compania Andirino va vor incanta cu doua spectacole: pe 19 martie va fi

”O intamplare fericita”, iar pe 26 martie va fi piesa ”Din lumea lui Minnie Mouse”.

Pentru participarea si impartasirea bucuriilor alaturi de ceilalti copii, veti primi baloane colorate.

Intrarea este gratuita!

Regulament

Pentru atelierele de creatie, care au loc in zilele de sambata, rezervarile se fac prin apel telefonic și nu mesaj text pe telefon sau pe pagina de Facebook a Centrului Comercial Felicia. Pentru rezervari, sunati in intervalul: luni – vineri, orele 09.00 – 20.00, la numarul de telefon: 0722 106 281.

Rezervarile se fac in limita a 50 de copii, pe atelier. Dupa ce se ocupa numarul de locuri, nu se mai fac rezervari.

Verificarea rezervarilor, din zilele de sambata 18 si 25 martie, se face in intervalul 10.00 – 10:30. In cazul in care ajungeti la eveniment dupa aceasta ora, locul va fi cedat altui participant.

Pentru spectacolele de teatru din zilele de duminica, 19 si 26 martie, NU se fac rezervari. Intrarea este libera, in limita locurilor disponibile.

Rezervarea se poate realiza in limita a 5 copii de persoana.

Un copil poate participa la activitati intr-un singur weekend. Activitatea din urmatorul weekend va ramane la fel.

Search

mai, 2024