Winter Sale – Descopera reducerile din magazinele Felicia

Dupa zile intense de pregatiri si dupa goana nestavilita pentru cadoul perfect, este momentul sa-ti acorzi putin timp si sa te intrebi cam cate cadouri ai putea sa-ti cumperi si tie in perioada  de Winter Sale.
Iti spunem noi, multe. Gasesti reduceri la colectii de sezon la o gama variata de magazine din Centrul Comercial Felicia. Este momentul ideal sa iti schimbi garderoba in nuante de Viva magenta (rosu purpuriu), culoarea anului 2023, sau sa-ti achizitionezi ceva ce ti-ai dorit tare mult, dar te-ai gandit la bugetul familiei.

Winter Sale-LCD
Pentru o tinunta aproape completa poti merge la magazinele KVL and LeeCooper, Takko, Lc Waikiki, Tom Tailor sau Junker, pentru pantofi cool si comozi te poti opri la CCC, Benvenuti, Deichmann sau Office Shoes, si ca totul sa prinda contur, iti poti personaliza tinuta cu o serie de cosmetice noi de la magazinele Sephora sau Yves Rocher.
Daca reducerile de Winter Sale din Centrul Comercial Felicia ti-au atras atentia, nu uita sa treci pe la Centrul Cromatic, sa-ti inregistrezi bonurile de cumparaturi si sa-ti iei premiul disponibil in sistem.
Luna aceasta, pentru clientii deja existenti, avem premii care pot fi accesate in baza punctelor acumulate in ultimele 30 de zile:
-pachete de cafea Doncafe;
-cutii de ceai Lipton;
-agende pentru a-ti organiza mai bine noul an;
-vouchere de cumparaturi Takko;
*premiile din campanie sunt oferite in limita stocului disponibil.
Un nou an, un tu putin mai diferit. Te asteptam in magazinele din Centrul Comercial Felicia sa descoperi reducerile!

Search

martie, 2024