Urmatoare oprire: Statia cadourilor

Centrul Comercial Felicia este pregatit pentru cea mai frumoasa sarbatoare a anului, Craciunul, decoruri de poveste, luminite si ghirlande te asteapta sa le vezi. Pe galerie, rasuna colinde si daca esti rabdator, il poti intalni pe insusi Mos Craciun.

In fiecare an exista in mintea noastra aceeasi intrebare: oare unde gasesc cel mai potrivit cadou pentru cei dragi?

Anul acesta in prag de sarbatoare iti dorim sa calatoresti in drumul tau catre cadoul perfect, insotit de magia Craciunului si sa te opresti la statia cadourilor, de la Centrul Comercial Felicia.

Centru comercial Felicia Statia Cadourilor

Aici, magazine pregatite de sarbatoare, te asteapta sa gasesti surpriza ideala pentru toti cei dragi ai tai. In plus, in weekend-ul 17 – 18 decembrie 2022, copiii ii pot lasa lui Mos Craciun scrisoarea cu dorinte si vor primi o surpriza dulce.

In perioada 7 – 23 decembrie 2022, cumparaturile de la magazinele din Centrul Comercial Felicia, statia cadourilor, iti aduc premii instant, oferite la Centrul Cromatic:

Cani personalizate

Vouchere de ciocolata calda/ cappuccino si vouchere Spartan

Produse cosmetic Avon

Cozonaci Panifcom

Sticle de vin Cotnari

Automat te inscrii si la tombola, la care poti castiga unul din cele 10 trenulete de jucarie de la Noriel și intri in cursa pentru marele premiu, un voucher de 4000 de Ron la Media Galaxy. Castigatorii vor fi anunti de site-ul www.felici-iasi.ro sau pe pagina de facebook Centrul Comercial Felicia.

*premiile se ofera in baza bonurilor de cumparaturi de minimum 250 Ron, de la magazinele de pe galerie si / sau hypermarketul Carrefour Felicia, din perioada 7 – 23 decembrie 2022. Bonurile de cumparaturi trebuie sa fie din aceeasi zi.

*premiile oferite pe loc sunt in limita stocului disponibil.

Ca in fiecare an, au fost pregatite cadouri speciale pentru clientii fideli, care detin card Cromatic si au acumulat puncte pe parcursul lui. Premiile sunt disponibile incepand cu 7 decembrie si sunt oferite in limita stocului disponibil.

Ceainice pentru momente in familie

Vouchere de 50 de lei la Noriel

Genti pentru cosmetice

Vino la Felicia si gaseste surpriza perfecta pentru cei dragi!

Regulamentul campaniei AICI.

Regulament oficial este disponibil in mod gratuit, oricarui solicitant, fiind afișat pe site-ul www.felicia-iasi.ro. De asemenea, acesta este disponibil in copie, tot in mod gratuit, oricarui solicitant. Orice solicitare in acest sens poate fi facuta la Centrul Cromatic si / sau la Birourile Administrative din cadrul Centrului Comercial Felicia, Str. Bucium nr. 36, Jud. Iasi, in atenția Departamentului de Marketing sau la numarul de telefon: 0332 409 161

Search

martie, 2024