Black Friday la Centrul Comercial Felicia

Vremea reducerilor a inceput si la Centrul Comercial Felicia! Multe magazine te asteapta luna aceasta cu oferte irezistibile de Black Friday. Descoperă și tu ofertele din magazine si bucură-te de shopping pentru tine si cei dragi!

Cumparaturile iti sunt rasplatite!

In perioada 18 – 20 noiembrie cumparaturile de Black Friday iti sunt rasplatite cu vouchere de cumparaturi. Vino cu bonurile de cumparaturi de minumim 350 Ron, de la magazinele de pe galerie (exceptie hypermarketul Carrefour) si primesti pe loc un voucher de cumparaturi de 50 Ron, valabil la unul dintre magazinele: Takko, LC Waikiki, CCC sau Yves Rocher. Vei fi inscris automat in tombola si cu putin noroc poti fii marele castigator al premiului de 1000 de Ron de la Media Galaxy.

Black Friday la Centrul Comercial Felicia

In plus clientii fideli se pot bucura de noi premii in sistemul de fidelizare Cromatic: cana termoizolanta din bambus si otel inoxidabil si genti sport.

*Voucherele de cumparaturi 50 Ron sunt oferite in limita stocului disponibil. Dupa epuizarea stocului de vouchere, clientii se pot inscrie la tombola.

*Bonurile de cumparaturi sunt valabile pentru inscrierea in campanie, daca sunt din aceeasi zi.

Regulamentul campaniei este aici.

Search

aprilie, 2024