Premii Cromatic din inima, pentru tine

Luna aceasta, Centrul Comercial Felicia are o campanie dedicata special celor care sarbatoresc dragostea, alaturi de persoana iubita. Au pregatit cadouri din inima, pentru ea sau pentru el sau pentru amandoi. Cadourile pot fi accesate in sistemul de fidelizare Cromatic, in baza punctelor acumulate pe card.

  • Cani cu inimioare
  • Sticle de vin
  • Inimioare de plus
  • Produse cosmetice
  • Vouchere pentru prajituri Cake Expert
  • Cutii cu bomboane

premii+cromatic

Campania Premii Cromatic din inima, pentru tine se desfasoara in perioada 8 – 28 februarie 2021, iar premiile sunt oferite in limita stocului disponibil.

 

Esti client nou? Atunci primesti un cadou de bun venit, din inima pentru tine!

Clientii care isi fac card de fidelizare Cromatic in perioada campaniei, vor primi pe loc un premiu: un pachet de cafea sau o sticla de vin.

Programul de fidelizare Cromatic iti ofera sansa de accesa premii, daca faci cumparaturi din Centrul Comercial Felicia. Suma bonurilor se transforma in puncte, iar cu acestea vei putea alege dintre premiile lunare din sistem. Detaliile despre programul de fidelizare Cromatic sunt pe site, la sectiunea Cromatic.

Centrul Cromatic se afla pe culoarul din mijloc, in zona magazinelor Takko si Deichmann.

Tombola: 10 x Electrocasnice

Recomanda cardul Cromatic unui prieten si atat tu cat si el, puteti castiga la tombola unul dintre cele 10 electrocasnice. Inscrierea se face la Centrul Cromatic si este necesara prezenta ambelor persoane, atat cea care isi face cardul de fidelizare, cat si persoana care recomanda.

Afla mai multe detalii pe www.felicia-iasi.ro sau pe pagina de Facebook Centrul Comercial Felicia.

Search

aprilie, 2024