Back to school – Noul an scolar suna bine

Vacanta de vara este pe terminate si este timpul sa reintram in ritm cu scoala. Noul an scolar suna bine, pentru cei mici, dupa noua structura. Noi provocari ii asteapta, dar si noi colegi si prieteni.

Danseaza in drum spre clasa cu ultimele oferte din magazinele Centrului Comercial Felicia! Desi emotiile sunt prezente in acest nou inceput, totul este mai usor atunci cand esti pregatit cu tot ce trebuie pentru scoala.

Magazinele din Centrul Comercial Felicia si-au facut temele pentru un inceput de scoala cat mai usor si  iti vin in ajutor cu oferte la rechizite, incaltaminte si imbracaminte. Fii sigur ca iti verifici lista si ai totul pregatit inainte de primul clopotel. Efortul depus de tine ca si parinte pentru a-ti pregati copilul cu tot ceea ce este necesar pentru scoala nu trece neobservat. De aceea, Centrul Comercial Felicia te rasplateste cu premii pe loc si sanse la tombola. 

Noul an scolar suna bine

In perioada 26 august- 11 septembrie, la cumparaturi de minimum 200 Ron de la magazinele de pe galerie si / sau hypermarketul Carrefour Felicia, primesti un premiu instant si sanse la tombola pentru una din cele 15 perechi de casti wireless, pentru copii. 

Inscrierile se fac la centrul Cromatic, iar castigatorii tombolei vor fi postati pe pagina noastra de Facebook Centrul Comercial Felicia si pe site.

Si daca tot esti la centrul Cromatic, nu uita sa-ti treci punctele pe card si sa verifici noile premii din sistem. Iar daca nu ai inca un card, nu rata sansa de a-ti face unul. Premiile pe baza punctelor de pe cardul Cromatic constau in:

  • Vouchere Librarium 30 Ron;
  • Caserole pentru pranz;
  • Rucsacuri pentru echipamente sport
  • Vouchere la sala;

Noul an scolar suna bine! Fi pregatit de primul clopotel din anul acesta cu ultimele oferte din magazinele Centrului Comercial Felicia!

Search

aprilie, 2024