Sarbatoreste romaneste cu premiile din Cromatic

Anul acesta orice motiv este de sarbatoare, ca sa ne mai imbunatatim starea de spirit si sa trecem peste momentele mai putin frumoase.

Ziua Nationala a Romaniei este cu siguranta o ocazie de a sarbatori in familie sau alaturi de prieteni apropiati. Aceasta zi marcheaza un moment important din istoria Romaniei si anume, Marea Unire din data de 1 Decembrie 1918, de la Alba Iulia, prin care s-a votat unirea Transilvaniei cu Romania.

premii cromatic

Fiecare dintre noi are intr-o oarecare masura mandria de a fi roman, pentru ca avem multe motive pentru care tara asta ne este draga. Traditiile, familia, locurile, prietenii ne fac sa spunem cu bucurie si mandrie: La multi ani, Romania! La multi ani, Romani!

Centrul Comercial Felicia te invita sa sarbatoresti romaneste cu premiile din Cromatic! In perioada 27 noiembrie – 1 decembrie, clientii care detin card de fidelitate Cromatic, pot alege cadouri romanesti, in baza punctelor acumulate:

  • Cutii cu bomboane ROM
  • Pungi cu eugenii
  • Cani personalizate cu tricolorul Romaniei

Cei care vor accesa premii in perioada mentionata mai sus, vor primi cadou si un steag cu tricolorul Romaniei, la Centrul Cromatic.

*premiile de mai sus se acorda in limita stocului disponibil.

*Cromatic este sistemul de fidelizare prin care oferim cadouri celor care detin card si care aduna puncte, in baza bonurilor de cumparaturi de la magazinele din Centrul Comercial Felicia. Centrul Cromatic este situat pe culoarul din mijloc, in zona magazinelor Takko si Deichmann.

*Punctele acumulate pe cardul Cromatic, pe parcursul unui an calendaristic, expira la finalul acestuia.

Search

mai, 2024