Black Friday in magazinele din Centrul Comercial Felicia

Este Black Friday, este vineri si este data de 13. O zi perfecta pentru reduceri! Astazi cele mai multe magazine au dat startul ofertelor de Black Friday. Asa ca daca va simtiti norocosi si credeti in ziua de vineri, 13 noiembrie, Centrul Comercial Felicia va invita sa descoperiti reducerile din magazine. Daca sunteti superstitiosi, puteti merge in magazine sambata, diminca sau weekendul urmator deoarece reducerile de Black Friday continua si saptamana viitoare.

BLACK+FRIDAY- centrul comercial felicia

Centrul Comercial Felicia va pune la dispozitie lista magazinelor care au reduceri si valabilitatea acestora, iar daca urmariti pagina de Facebook a Centrului, veti afla noutati despre ofertele de Black Friday.

Lista magazinelor AICI.

In campania Black Friday, gasiti cele mai mari reduceri ale anului, in principal la electronice si electrocasnice. Daca nu v-ati gandit ca este timpul sa schimbati electrocasnicele din casa, poate reducerile de Black Friday va conving ca este momentul sa faceti o imbunatatire.

Oferte de Black Friday se gasesc si in magazinele de incaltaminte, imbracaminte si accesorii, care nu au ezitat sa puna pe etichete cele mai bune preturi sau sa vina in intampinarea clientilor cu pomotii avantajoase.

Mai multe detalii pe www.felicia-iasi.ro sau pe pagina de Facebook Centrul Comercial Felicia.

Search

martie, 2024