Experiente pe timp de pandemie la enduranch

Vara 2020 a fost cu totul altfel decat ne asteptam si nici toamna aceasta nu a fost ca altele… Cu toate acestea, am organizat si vom organiza cateva evenimente asteptate,  marca “enduranch”.

 Nu puteam lasa luna NOIEMBRIE sa treaca fara a marca momentul nostru aniversar – 3 ani de la deschiderea singurului parc natural si de aventură off-road din Moldova, Enduro Ranch din Iasi. Anul acesta evenimentul preconizat initial s-a transformat intr-un schimb de experienta cu specific sportiv, organizat de Clubul Sportiv ENDURANCH impreuna cu X-Enduro Club din Iasi si trupa Molten Skin din Iasi. Sambata pe 7 noiembrie, „Molten Skin Underground Experience” a reunit in vederea recrutarii de noi membri interesati in a practica motociclism enduro dar si alte sporturi in aer liber, invitati care au ales sa impartaseasca la randul lor din experienta, competentele si abilitatile proprii din alte domenii de activitate cum ar fi sculptură în lemn și metal, interpretare muzicală, pictură, manufacturarea de instrumente muzicale, producția de alimente bio, pilotarea de autovehicule 4X4, fotografie, pilotarea de biciclete asistate electric, jonglerii cu foc, realizarea de misiuni de salvare cu echipamente cum ar fi trolii, etc.

enduranch moto si 4X4

Vineri pe 13 NOIEMBRIE vom planta in parc puieti de frasin in special dar si de stejar, jugastru (specie de artar), tei sau salcam. Ajungem astfel la a cincea editie de „păduranch” (la fel ca in cazul activitatilor de ecologizare, organizam plantari cel putin o data pe an) si suntem mandri de acest lucru. Mai multe amanunte pe pagina dedicata – https://www.facebook.com/events/889997081457720

Ne dorim sa organizam din nou “Noaptea Lupilor” pe 30 noiembrie – foc de tabara cu ocazia Sfantului Andrei. In traditia romaneasca se considera ca in aceasta noapte se dezlantuie forte malefice, fie ca sunt oameni, strigoi vii sau morti, fie ca sunt animale si anume lupii.Despre Sfantul Andrei se stie ca ar fi fost stapanul fiarelor salbatice si le da voie acestora sa umble pe la toate raspantiile si pe toate drumurile. O sarbatoare a lupilor, asadar. Noi la ENDURANCH ne dorim sa facem foc de tabara ca sa alungam spiritele rele, sa avem o iarna buna si sa imblanzim lupii.

Ar fi a IV-a editie a acestui eveniment, pentru noi, insa asteptam sa vedem daca si ce schimbari vor avea loc, legate de situatia de pandemie in care ne aflam.

Toate activitatile din parc se realizeaza cu respectarea reglementarilor legale in vigoare.

Search

aprilie, 2024