Ad Libitum Voices și Liber Artis Orchestra – Premieră la Iași

Un spectacol eveniment marca Ad Libitum Voices, ce marchează 10 ani de existență, vă dă întâlnire pe 25 Februarie 2023, de la ora 19:00, la Sala Unirii (Cinema Victoria), într-un concert extraordinar. Cei patru interpreți vor fi vor fi acompaniați de Liber Artis Orchestra din Iași, condusă de dirijorul Adrian Morar, totul sub „bagheta” Event by Ioana Gamen SRL, împreună cu Vasilica Stoiciu-Frunză – coordonator artistic.

Un show classical crossover plin de momente emoționante, în care vocile celor patru membri, având un timbru vocal excepțional, se vor îmbina într-o armonie deplină, ce va da publicului fiori, purtându-i într-o călătorie pe aripile muzicii românești și internaționale, o sinteză a stilurilor muzicale, fiecare piesă reprezentând un pas în evoluția vibrației interioare, ce va pune muzica în lumina sufletului fiecăruia prezent la acest spectacol.

Ad Libitum Voices

Despre Ad Libitum Voices

Ad Libitum Voices s-a format ca grup muzical în noiembrie 2012, la Cluj-Napoca și este una dintre cele mai apreciate trupe de pop-opera din România. Grupul este format din doi tenori, un bariton și un bas: Tiberius Simu, Sergiu Coltan, Vlad Morar și Cristian Ignuta, absolvenți ai Academiei de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, cu o bogată activitate artistică.

În ultimii ani, Ad Libitum Voices a concertat pe scene de prestigiu din întreaga țară: București, Cluj-Napoca, Sibiu, Brașov, Oradea, Timișoara și multe altele. Printre momentele reprezentative ale grupului se remarcă participarea la concursul X Factor 2017, unde grupul a ajuns în finală, deschiderea semifinalei Eurovision România 2018 de la Salina Turda și participarea la Festivalul UNTOLD 2019, unde Ad Libitum Voices a concertat pe scena principală găzduită la Cluj Arena.

Despre Liber Artis Orchestra

A apărut oficial în anul 2008 din dorința mai multor muzicieni de a fi nonconformiști, creativi și de a avea o conexiune mai apropiată cu spectatorul.
Orchestra are ca motto să adune oameni, să creeze amintiri și să ofere o seară spectaculoasă.

Să nu te miri dacă în timpul unui spectacol vei asista la momente comice sau vei observa instrumente neconvenționale ce sunt introduse cu lejeritate în momentele muzicale.
Un show inedit și inovator, un show despre care cu siguranță se va vorbi și a doua zi!

Parteneri principali: Primăria municipiului Iași, Club Rotary Iași, Muzeul Muncipal „Regina Maria”– Palatul Braunstein Iași, Ateneul Național din Iași, Leonidas Iași.

Biletele pot fi achiziționate pe: iabilet.ro.

Search

martie, 2024