Shopping pe gustul tau, nu doar din an in Paste

Devenit deja o traditie, cumparaturile pentru sarbatorile de Paste, se fac la Centrul Comercial Felicia. Lista de cumparaturi este facuta din timp, pentru ca totul sa fie pregatit minutios pentru masa de Paste, iar cadourile de la Iepuras sunt alese cu multa atentie, dupa preferintele celor mici.

Pentru ca nu faci cumparaturi doar din an in Paste, la Centrul Comercial Felicia, esti rasplatit cu premii de la Iepuras. De data aceasta, Iepurasul ti-a pregatit 3 vouchere de cumparaturi, in valoare de 1000 Euro fiecare, ca sa iti innoiesti casa, cu electrocasnice sau electronice, de la Media Galaxy. Iti iei ce vrei tu!

Shopping pe gustul tau, nu doar din an in Paste

Cum te inscrii la tombola pentru cele 3 vouchere?

Faci cumparaturi in magazinele din Centrul Comercial Felicia si prezinti bonurile la Centrul Cromatic. In perioada 4 – 22 aprilie 2022, intre orele 09.00 si 20.00, te poti inscrie in campanie si primesti zilnic, un premiu pe loc si sanse la tombola pentru marele premiu. Extragerea pentru cele 3 vouchere de 1000 Euro va in zilele de 11, 18 si 26 aprilie 2022, iar castigatorii vor fi anuntati pe pagina de Facebook Centrul Comercial Felicia si pe site.

Pe loc, castigi prin tragere la sorti, unul dintre cele 3500 de premii:

  • Cozonaci Panifcom
  • Cutiile Cofetarului Coseli
  • Vouchere 20 Ron la restaurantul Spartan
  • Sorturi Master Chef
  • Vouchere la Dopo Poco & Petru
  • Cutii cu bomboane Milka
  • Genti termoizolante

*premiile se acorda la Centrul Cromatic, in baza bonurilor de cumparaturi de minimum 250 Ron, de la magazinele de pe galerie si / sau hypermarketul Carrefour Felicia. Bonurile sunt valabile doar din ziua inscrierii in campanie.

Castiga unul dintre Iepurasii Cromatic

Pentru ca vii la Centrul Cromatic nu doar din an in Paste, iti oferim cadouri din sistemul de fidelizare, pentru tine si familia ta! In perioada 4 – 17 aprilie, te poti inscrie la tombola pentru cei 10 Iepurasi Cromatic. Inscrierea se face in baza punctelor acumulate pe cardul de fidelizare.

In plus, iti poti alege premii instant, oferite in campania de Paste: vouchere de cumparaturi 30 Ron si caserole personalizate pentru alimente.

1 Card Cromatic nou = 1 Cadou de bun-venit

Fii client Cromatic si bucura-te de premiile lunare! Inscrie-te în sistemul de fidelizare si primesti pe loc cadou de bun-venit, o sticla de vin.

Afla mai multe detalii pe siteul felicia-iasi.ro sau pe pagina de Facebook Centrul Comercial Felicia.

Search

mai, 2024