#takeaselfie La Felicia, faci cele mai cool poze

Cate selfie-uri ti-ai facut in ultima saptamana? Mai faci unul si la Centrul Comercial Felicia!

In perioada 26 februarie – 16 martie, la Centrul Comercial Felicia, te bucuri de cumparaturi si iti faci si cele mai cool poze. Decorurile pentru fotografii au tematici inedite si sunt potrivite si pentru cei mici si pentru cei mari.

Afla noutatile de pe galeria Felicia si viziteaza magazinele nou deschise sau proaspat renovate! Primavara aceasta te pregatesti pentru Ziua de 8 Martie la salonul nou deschis pe culoarul din mijloc Beauty Nails, unde poti sa iti faci manichiura si pedichiura. Sau iti poti alege o pereche de pantofi sport, din magazinul redeschis, Deichmann, pentru plimbarile din zilele insorite.

campanie+selfie+felicia+iasi

Fa o pauza de la cumparaturi pentru o poza instagramabila! Alege unul dintre decorurile de pe galerie, fa o poza si posteaz-o cu hashtag-urile #takeaselfie #centrulcomercialfelicia. Decorurile te vor purta in Paris sau in lumea Unicornia, la apus de soare sau printre baloane. Iti vor strani pofta de ceva dulce, daca iti faci poze la decorul cu dulciuri sau pofta de o limonada aromata, cu un pic miere, daca alegi decorul cu lamai. Decorul Kiss este pentru cei indragostiti, care vor sa isi arate dragostea, pe care o poarta unul pentru celalalt. Decorul cu trandafiri si cel cu produsele pentru machiaj, sunt pentru doamnele si domnisoarele, care doresc sa faca un selfie cu atitudine. Iar daca ai un vibe bun, vino la decorul #goodvibesonly si sharuieste selfie-ul pentru prietenii tai.

Alege decorul preferat si voteaza-l in aplicatia Centrului Comercial Felicia! Scaneaza codul QR afisat langa decoruri si inscrie-te in concurs. Poti castiga unul dintre cele 15 premii, oferite prin tragere la sorti. Extragerea va avea loc in data 17 martie 2022, iar castigatorii vor fi anuntati pe site si pe pagina de Facebook Centrul Comercial Felicia. Premiile constau in 15 seturi de produse cosmetice Yves Rocher.

Primavara aceasta, la Felicia faci cele mai cool poze!

Search

aprilie, 2024