Iubeste nu doar de Valentine’s Day

Exprima-ti iubirea de cate ori ai ocazia, gandeste liber si iubeste nu incerca sa te incadrezi in standarde. Acorda atentie si iubirii care vine din partea animalelor, prietenilor, parintilor, cunoscutilor sau iubirii de sine.

Centrul Comercial Felicia organizeaza cu ocazia Valentine’s Day o campanie speciala, dedicata oamenilor care iubesc. Campania se desfasoara in perioada 11 – 20 februarie, iar persoanele, care fac cumparaturi in Centrul Comercial Felicia sunt invitate la centrul de premiere, unde vor primi cadouri.

Premiile campaniei sunt:

  • Sticle de vin
  • Produse cosmetice: geluri de dus & creme de maini
  • Abonamente de cuplu la sala de fitness
  • Ciocolate

*Premiile se acorda la centrul de premiere, in baza bonurilor de cumparaturi de minimum 200 Ron, de la magazinele de pe galerie si / sau hypermarketul Carrefour. Bonurile sunt valabile doar din ziua inscrierii in campanie.

Iubeste nu doar de Valentine’s Day

Tombola: 1 x Voucher Coriolan 2000 Ron

Toti participantii la campanie vor fi inscrisi automat si la tombola. Voucherul este valabile doar in magazinul Coriolan, din Centrul Comercial Felicia. Castigatorul va fi anuntat pe site si pe pagina de Facebook Centrul Comercial Felicia.

Premii speciale in Cromatic

In perioada campaniei, in sistemul de fidelizare Cromatic, Centrul Comercial Felicia ofera premii speciale, cu multa iubire:

  • ­Cani cu simbolul iubirii
  • Pahare to-go pentru cafea
  • Cutii cu bomboane
  • Abonamente la sala de fitness pentru cuplu

Premiile pot fi accesate in baza punctelor de pe cardul de fideliare Cromatic, in limita stocului disponibil.

Iubeste oricand ai ocazia sa te exprimi.

Cadouri pentru clientii noi Cromatic

La Cromatic, comunitatea se mareste cu noi membri. Astfel, clientii care isi vor face card de fidelizare in perioada campaniei, vor primi o sticla de vin, cadou de bun venit.

Afla mai muște detalii pe www.felicia-iasi.ro sau pe pagina de Facebook Centrul Comercial Felicia.

Search

aprilie, 2024