Winter Sale Centrul Comercial Felicia

Winter Sale – Descopera reducerile de iarna, din Centrul Comercial Felicia!

La inceput de an, ne stabilim planurile si ne setam obiectivele profesionale, personale, legate de familie, vacanta si prieteni. Fie ca ne propunem sa obtinem o promovare, fie sa petrecem mai mult timp cu familia sau sa facem mai mult sport, acum este momentul sa ne facem un plan si sa ne tinem de el, pana la indeplinirea lui.

winter sale reduceri+magazine+felicia+iasi

Un obiectiv important pentru anul 2022 ar putea fi sa fim mai RESPONSABILI. Ce inseamna asta? Sa ne asumam actiunile pe care le facem, sa ne implicam in comunitate, sa facem fapte bune pentru noi si pentru cei din jur. Asadar, noi dorim sa iti cream oportunitatea de a fi mai responsabil si luna aceasta te asteptam cu reduceri in magazine si cu posibilitatea de a recicla hainele vechi.

Magazinele de pe galerie au reduceri in perioada aceasta, la articolele de sezon si poti cumpara haine, incaltaminte, accesorii si cosmetice, la preturi mai mici. Unele magazine au discounturi chiar de 50% – 70%, la o selectie de articole, iar altele se intrec in promotii avantajoase pentru fiecare client. De fiecare data, in perioada reducerilor suntem tentati sa cumparam mai multe articole decat de obicei sau decat am avea nevoie. Nu este nimic rau in a ”avea de unde alege” cand alcatuim o tinuta, dar daca avem in dulap, haine de mult-uitate, pe care nu le mai purtam, hai sa reciclam. Pana 30 ianuarie 2022, pe culoarul din mijloc, te invitam sa aduci haine, incaltaminte sau jucarii, pe care nu le mai folosesti, pentru a fi donate mai departe celor care chiar au nevoie. Te poti bucura de campania Winter Sale  pana pe data de 30 ianuarie.

Un nou an, noi premii pentru noii clienti Cromatic

Noul an incepe cu o surpriza pentru cei care isi fac card de fidelizare Cromatic nou. In perioada  14 – 30 ianuarie 2022, daca vrei sa te inscrii in sistemul de fidelizare al Centrului Comercial Felicia, vii la Centrul Cromatic, completezi formularul de inscriere si primesti pe loc un cadou de bun venit: un pachet de cafea sau o sticla de vin.

Cardul Cromatic se ofera gratuit si in baza punctelor acumulate pe acesta, poti accesa premii lunare. Punctele se pot acumula facand cumparaturi de la magazinele din Felicia. Suma bonurilor se inregistreaza pe cardul de fidelizare, la Centrul Cromatic.

*promotia este valabila doar pentru clientii noi in sistemul de fidelizare, care nu au mai avut card.

Luna aceasta, pentru clientii deja existenti, sunt premii care pot fi accesate in baza punctelor acumulate in ultimele 30 de zile:

Produse cosmetice Yves Rocher

Cutii cu ciocolata calda

Ceaiuri

Umerase pentru esarfe

Pungi pentru depozitare

*premiile din campanie sunt oferite in limita stocului disponibil.

Hai sa incepem anul responsabil! Te bucuri de reducerile din magazine si faci si fapte bune!

Search

mai, 2022