Noi episoade din sezonul 2 al serialului Euforia pot fi urmărite online

Serial american de televiziune creat și scris de Sam Levinso pentru HBO, Euforia (sau Euphoria, așa cum este titlul original în limba engleză) a revenit în atenția publicului cu sezonul 2. Românii pot urmări noi episoade la TV și online, pe platforma de streaming HBO Go. Cele 8 episoade noi nu au fost lansate toate împreună, ci pe parcursul a mai multor săptămâni.

euforia

 

Personajul principal al serialului este interpretat de celebra actriță Zendaya, care servește și ca naratoare a acțiunii. Serialul urmărește un grup de prieteni, dar și alte persoane apropiate lor, expunând diverse drame personale, experiențe legate de descoperirea propriilor identități, ilustrând inclusiv modul în care s-a ajuns la probleme majore, traume legate de droguri, dragoste, sex, prietenie, social media, alegeri de viață. Sunt probleme foarte actuale cu care se poate identifica o parte din audiență, chiar dacă la o scară mai redusă a unora dintre aceste tipuri de probleme.

 

Distribuție de top

 

Alături de Zendaya apar actori precum Maude Apatow, Angus Cloud, Eric Dane, Alexa Demie, Jacob Elordi, Barbie Ferreira, Nika King, Storm Reid, Hunter Schafer, Algee Smith, Sydney Sweeney, Colman Domingo, Javon Walton, Austin Abrams și Dominic Fike. Euforia a avut premiera pe 16 iunie 2019. În iulie 2019, serialul a fost reînnoit pentru un al doilea sezon, precedat de două episoade speciale difuzate în decembrie 2020 și ianuarie 2021. Acum, la început de 2022, începând cu ianuarie și februarie, publicul poate urmări toate episoadele din sezonul 2. Recent a apărut informația cu privire la existența în plan a unui viitor nou sezon, al treilea din această serie.

 

Euforia alternează scenele de acțiune intensă cu scene mai lente, în care sunt explorate sentimente, trăiri, gânduri ale personajelor, ba chiar și propria lor imaginație. Muzica are un rol important în film, reușind să pună în valoare mai bine scenele pline de dramă, într-un mod original.

 

Euforia, opțiune pentru timpul liber pe internet

 

Euforia este un serial ideal pentru binging, mai exact binge-watching, adică vizionare a unei emisiuni de divertisment în mod continuu, ca un maraton. În această perioadă, când vremea rece și restricțiile încă existente legate de pandemie limitează opțiunile de divertisment, vizionarea de filme și seriale este o variantă extrem de populară la capitolul de distracție, alături de jocurile online. Referitor la jocuri, un avânt puternic au căpătat și jocurile de noroc online, acele sloturi online ( cum ar fi Burning Hot, Shining Crown, Book of Ra), dar și alte tipuri de jocuri din cazinourile online licențiate pe plan local. Platformele de jocuri sunt, iată, tot mai populare, ca și platformele de video streaming. Divertismentul online vine cu multe avantaje și cucerește rapid publicul din România, în trend cu celelalte piețe internaționale.

 

Premii pentru serialul Euforia

 

De la primele episoade, Euforia nu a cucerit doar publicul, ci și criticii de film, existând numeroase recenzii pozitive. Laudele vin pentru poveste, pentru modul în care este realizat filmul, pentru abordarea matură și directă a unor subiecte sensibile din societate, dar și pentru interpretări ale distribuției, în special Zendaya. Serialul a primit nominalizări pentru premiul British Academy Television pentru cel mai bun program internațional și premiul TCA pentru realizare remarcabilă în dramă. Așa cum era de așteptat, Zendaya a câștigat un premiu Primetime Emmy și un premiu Satellite pentru cea mai bună actriță într-un serial de tip dramă. Zendaya are mari șanse să câștige noi premii în urma interpretării sale din noile episoade din sezonul 2 al serialului Euforia.

 

Search

aprilie, 2024