Au început pregatirile pentru Hangariada 2022

Intre 27 si 29 mai 2022, Asociatia Blueberry si Barba Lata Events, cu sprijinul Aeroclubului „Alexandru Matei”, organizeaza la Iasi festivalul Hangariada , singurul eveniment din tara care combina, timp de trei zile, show-urile aviatice, arta si muzica.

 

Dupa o pauza de doi ani, cauzata de situatia pandemica, Hangariada, unul dintre cele mai iubite festivaluri din zona Moldovei, revine si aduce noutati. Se intampla cu toate masurile de siguranta si reglementarile in vigoare, dar mai ales cu tot dorul purtat in suflet in toata aceasta perioada de hangarieni.

Hangariada 2022

La editia anterioara au participat aproape 22.000 de oameni, atat ieseni, cat si turisti din intreaga tara, veniti fie sa se bucure de festival, fie sa profite de ocazia de a sari cu parasuta. Pentru editia aceasta, am raspuns si mai atent nevoilor publicului si am adus diversitate in ceea ce priveste activitatile, ramanand totodata concentrati pe „arta si zbor”, esenta festivalului, la care se adauga si concertele live de pe aerodrom”, spune Adrian Narcis Macovei, co-organizator Hangariada.

 

Timp de trei zile de mai, festivalierii prezenti la Hangariada vor avea parte de show-uri aviatice, zboruri cu planorul, salturi cu parasuta, concerte cu muzica live de la artisti locali si nationali, expozitii si instalatii de arta, cel mai mare parc de joaca pentru copii din zona Moldovei, zone de relaxare, zone de mancare si bautura, artizani si multe alte surprize, pe care organizatorii le vor dezvalui pe parcurs.

 

Hangariada este un festival de arta, muzica si zbor, organizat in fiecare an la Iasi, cu sprijinul si gazduirea Aeroclubului Romaniei. Editia de anul acesta va impune, pe langa masurile de siguranta, si achizitionarea unui bilet, care ofera acces la activitatile din interiorul festivalului.

 

Zborul este cel care ma face sa ma simt liber, sa visez, sa vad totul din alta perspectiva. Si atunci, de ce sa nu combinam zborul cu muzica si cu arta si sa cream trei zile in care sa ne bucuram de tot ce e in jurul nostru, alaturi de prieteni, familie, oameni faini? Hangariada inseamna trei zile de relaxare, in aer liber, trei zile in care oamenii cu suflet liber isi intind aripile si gasesc impreuna echilibrul intre arta, muzica si zbor”, declara Teofil Bozbiciu, co-organizator Hangariada.

 

Intreg programul si toate informatiile despre editia 2022 a festivalului vor fi disponibile cat de curand pe site-ul oficial, www.hangariada.ro și pe pagina de Facebook sau contul de Instagram al festivalului. Pana atunci, persoana de contact pentru comunicarea cu mass-media si vendorii este Adrian Narcis Macovei, co-fondator Barbă Lată Events, la numărul de telefon 0754929221 sau la adresa de email contact@hangariada.ro

 

Search

aprilie, 2024