Hangariada 2017: o experiență completă

Rețeta Hangariada pentru cele trei zile de fericire a ediției din acest an conține multe ingrediente secrete, însă câteva dintre surprizele pregătite de organizatori vi le putem dezvălui: o tiroliană imensă, fotbal în baloane supradimensionate (bubble soccer), trambuline, yoga, tatuaje cu henna și paintball shooting tunnel, pe lângă multitudinea de ore de muzică și zbor.

Hangariada 2017 (26-28 Mai) este, așadar, o experiență completă: dans, muzică, sport, zbor, adrenalină și multă distracție. Artiști din România, dar și de peste hotare (Germania și Macedonia) vă vor face să dansați până în zori pe ritmuri de electro, rock alternativ, jazz, swing și raggae.

Ultimul weekend din mai va aduce ieșenilor, dar și participanților de peste hotare care deja și-au rezervat locurile, multă adrenalină, artă și distracție: Hangariada promite trei zile de fericire în care muzica bună, zborul, dansul și sportul vor transforma cei peste 10.000 de metri pătrați ai Aeroclubului ”Alexandru Matei” întrun spațiu unic, creativ și energizant.

Biletele au fost puse în vânzare pe platforma online www.kompostor.ro și în locațiile partenere. Prețul unui abonament pentru toate cele 3 zile este de 58 de lei, iar prețul pentru biletul ce oferă acces o zi este de 38 lei. Organizatorii menționează, însă, că abonamentele vor mai fi disponibile doar pentru un timp limitat. Așadar, cei care nu vor să rateze toate surprizele pregătite de ediția a VII-a a festivalului, trebuie să se grăbească.

Programul de zbor susţinut de Aeroclubul României va include zboruri cu aeronave ultrauşoare motorizate, dar și salturi cu paraşuta. Ieșenii vor avea din nou ocazia să experimenteze saltul cu parașuta în tandem, de la 3000 de metri, locurile fiind, însă, limitate. Cei care nu vor să rateze experiența unică trebuie să se înscrie pe www.hangariada.ro.

Dacă ediția din 2016 a adunat peste 14.000 de ieșeni la festival, la ediția din acest an se estimează un public de cel puțin 20.000 de participanți, având în vedere multitudinea de evenimente pregătite de organizatori.

Hangariada este primul festival outdoor din România care îmbină arta nonconformistă cu pasiunea pentru zbor. Evenimentul este inclus de Aeroclubul României în calendarul oficial al evenimentelor aeronautice naționale și internaționale.

Contact:

Alexandra Maftei, director festival: contact@hangariada.ro www.hangariada.ro / www.facebook.com/hangariada 

Search

aprilie, 2024