Curs gratuit de colinde la Biserica Toma Cozma

Şi în acest an, conform tradiţiei consacrate, la Biserica Toma Cozma din Iaşi se va desfăşura Curs gratuit de  Colinde – ediţia a XXI-a, organizat de Asociaţia Toma Cozma şi susţinut anul acesta de profesor de canto și dirijor de cor Anca Mădălina Iancu.

Cursul este adresat tuturor persoanelor interesate, în mod special copiilor, elevilor, studenţilor şi tinerilor, iar prima ședință va fi sâmbătă, 13 noiembrie, ora 16.00.

curs gratuit de colinde

Toţi participanţii care vor dovedi consecvenţă şi seriozitate, vor primi diplome şi numeroase premii surpriză din partea lui Moş Crăciun.

PC Părinte Paroh Mihai Mărgineanu  a subliniat: „Prin acest Curs gratuit de colinde româneşti, ajuns anul acesta la editia a XXI-a, Parohia Toma Cozma îşi propune să ofere copiilor posibilitatea de a cunoaşte valorile noastre tradiţionale, de a se bucura de Naşterea Domnului şi din perspectiva intonării acestor minunate imne ale evlaviei noastre populare. Având în vedere situaţia cu totul specială pe care o traversăm, anul acesta ne-am propus ca şedinţele să respecte întru totul  măsurile de protejare în faţa Coronavirus, iar dacă situaţia o va impune, vom putea trece şi în on line. Anul acesta am apelat la sprijinul doamnei Romina Turkan Director General la Rominartproduction şi al doamnei profesor de canto și dirijor de cor Anca Mădălina Iancu, astfel încât să acoperim şi o arie de perfecţionare a liniilor melodice şi a modului de intonare a colindelor, pe aceeaşi traiectorie a bucuriei şi a nădejdii în Domnul, pe care în mod firesc o aduce sărbătoarea Naşterii Domnului”.

 “Din dorința de a aduce bucuria sărbătorilor de iarnă în inimile copiilor și adulților cu suflet de copil, ne-am gândit să cream un proiect ce va face sa răsune Colindul Autentic Românesc prin glasurile de copii doritori sa participe la acest minunat eveniment”, a afirmat Romina Turkan Director General la Rominartproduction, partener în cadrul proiectului.

Înscrieri la: tel. 0741 706 602, Vasilica Onofrei, PR.

Search

aprilie, 2024