Black Friday la Centrul Comercial Felicia

De Black Friday, descopera promotiile de la magazinele din Centrul Comercial Felicia si pregateste cadourile din timp! Luna aceasta, retailerii au venit cu promotii la electrocasnice, electronice, incaltamine, imbracaminte si accesorii. Afla ofertele in magazine aici si surprinde-i cu cele mai potrivite cadouri pe cei dragi.

black+friday+felicia

Castiga vouchere de cumparaturi de 50 Ron

In perioada 12 – 14 noiembrie, cumparaturile facute de Black Friday sunt rasplatite cu vouchere de cumparaturi, in valoare de 50 Ron. Mergi cu bonurile de cumparaturi de minumim 350 Ron, de la magazinele de pe galeria Centrului Comercial Felicia (exceptie hypermarketul Carrefour) si primesti pe loc un voucher de cumparaturi de 50 Ron, valabil la unul dintre magazinele: Takko, LC Waikiki, CCC, Yves Rcoher sau Benvenuti. Automat te inscrii la tombola pentru marele premiu: un voucher de 1000 Ron la Media Galaxy.

*voucherele de cumparaturi 50 Ron sunt oferite in limita stocului disponibil, insemnand 100 bucati pe zi. Dupa epuizarea stocului de 100 vouchere pe zi, clientii se pot inscrie la tombola.

*bonurile de cumparaturi sunt valabile pentru inscrierea in campanie, daca sunt din aceeasi zi.

Afla mai multe detalii pe www.felicia-iasi.ro sau pe pagina de Facebook Centrul Comercial Felicia.

Search

septembrie, 2022