Sarbatorim si ne facem buletin de Felicia

Centrul Comercial Felicia sarbatoreste 14 ani de shopping pentru toata familia!

In tot acest timp, Felicia a fost alaturi de clientii ei pentru cumparaturile zilnice necesare in casa sau pentru cumparaturile lunare, cand lista a fost lunga. De asemenea a fost alaturi de clienti si pentru cumparaturile de scoala, pentru sarbatori sau cadouri.

Premii aniversare de peste 10.000 euro

Centrul Comercial Felicia este alaturi in continuare de clienti, si luna aceasta sarbatoreste cei 14 ani de shopping cu premii aniversare, la Centrul Cromatic. In perioada 7 – 24 octombrie, clientii sunt rasplatiti pentru cumparaturile facute in magazinele de pe galeria Centrului Comercial Felicia, cu premii oferite pe loc, dar si la tombola:

  • Sacose pentru cumparaturi
  • Vouchere de cumparaturi
  • Sticle de vin
  • Ciocolate

Buletin de Felicia

Tombola aniversara: 14 televizoare

Cei 14 ani de shopping sunt sarbatoriti  cu 14 televizoare Philips, care sunt oferite cadou la tombola aniversara. Castigatorii vor fi extrasi la finalul campaniei si vor fi publicati pe pagina de Facebook Centrul Comercial Felicia si pe site.

*premiile se ofera in baza bonurilor de cumparaturi de minimum 140 Ron, de la magazinele de pe galerie, din perioada 7 – 24 octombrie. Bonurile de cumparaturi trebuie sa fie din aceeasi zi.

Premii aniversare in Cromatic

In perioada campaniei aniversare, puteti accesa premii pe loc, in sistemul de fidelizare Cromatic, in baza punctelor acumulate pe card:

  • Cutii cu bomboane
  • Seturi pentru manichiura
  • Genti pentru sala
  • Baterii externe

Clientii noi care se inscriu in sistemul de fidelizare Cromatic, in perioada campaniei, primesc cadou de bun venit un pachet de cafea sau o sticla de vin spumant.

Ne facem buletin de Felicia

In weekendul 8 – 10 octombrie, sarbatorim si ne facem buletin de Felicia! Toti clientii sunt asteptati la Centrul Comercial Felicia, unde isi pot face buletin de Felicia, la cabina foto amplasata pe culoarul din mijloc.

Mai multe detalii pe www.felicia-iasi.ro sau pe pagina de Facebook Felicia.Iasi.

Search

martie, 2024