AMD vine la Iasi !

Eveniment deosebit pentru România și pentru Iași. Una dintre cele mai mari companii din lume în domeniul hardware Advanced Micro Devices (AMD) va deschide în curând un nou centru de design tehnologic în Iași. Anunțul oficial despre acest eveniment a fost făcut pe site-ul https://silicon-service.com/.

Decizia a fost pusă în aplicare prin achiziția uneia dintre companiile românești prezente la Misiunea Economică Afaceri.ro Texas 2018 organizate de Arhipelago. Reamintim că în urmă cu 3 ani, Afaceri.ro a organizat o misiune economică în Texas în cadrul căreia delegația ieșeană a efectuat mai multe întâlniri și vizite de explorare comercială în Houston, Austin și Dallas.

AMD vine la Iasi

Managerul companiei Silicon Service dl. Ilan Aviv care a coordonat întregul proces a afirmat că această idee i-a apărut atunci când s-a aflat în Texas împreună cu delegația din Iași. Cităm: „Semințele acestei mișcări au fost plantate când eram cu Afaceri.ro în Austin”.

Directorul executiv Afaceri.ro, dl. Marius Alexa, a salutat decizia Advanced Micro Devices (AMD) de a-și extinde activitatea în Iași și s-a arătat încântat de contribuția pe care a adus-o Afaceri.ro la bazele acestui parteneriat: „Salutăm anunțul oficial al AMD (SUA) privind decizia de a deschide un nou centru de design tehnologic în România la Iași prin achiziția uneia dintre companiile prezente în delegația ieșeană. Acest fapt demonstrează cât de importante sunt investițiile în explorarea de noi piețe, întâlnirile externe și comunicarea adecvată pentru reușite tranzacțiilor investiționale. Suntem deosebit de încântați când semințele viitoarelor colaborări și succese ale clienților și partenerilor Afaceri.ro sunt puse în contextul eforturilor noastre de a încuraja internaționalizarea companiilor românești prin conferințe, bootcamp-uri și misiuni economice internaționale.”

 

În cei 7 ani în care Afaceri.ro a organizat misiuni economice și bootcamp-uri internaționale multe alte companii participante s-au extins pe piețe noi, au început colaborări cu furnizori și parteneri internaționali și și-au dezvoltat afacerile și modelele de business, de aceea a devenit soluția ideală pentru toate companiile interesate de identificarea noilor oportunități și de parteneriate de lungă durată. Mai multe detalii despre viitoarele misiuni economice găsiți la link-ul: www.afacero.ro

Search

septembrie, 2023