Super Eroii tai preferati vin la Felicia

Vara aceasta iti intalnesti Super Eroii preferati la Centrul Comercial Felicia. In perioada 16 iulie – 4 august, te invitam pe galeria Felicia sa traiesti visul devenit realitate, alaturi de eroul preferat.

Faci cunostinta cu Batman, Hulk, Superman, Groot, Black Panther, Wasp, Thor, Wonder Woman, Iron Man si Spider Man. Toata gasca de Super Eroi este prezenta, pentru ca tu sa traiesti experiente de neuitat. Expozitia este cu acces gratuit si este potrivita atat pentru mici, cat si pentru cei mari, care sunt fani Super Eroi. Iar daca vrei ca aceasta experienta sa ramana amintire, te invitam sa faci poze si sa le postezi pe profilul tau cu hashtagul #supereroiivinlafelicia.

Super eroii felicia

Personajele au dimensiuni impresionante, iar cel mai impunator dintre toti este pozitionat chiar pe intrarea principala. Nu iti spunem despre ce personaj este vorba! Te asteptam sa vizitezi expozitia si sa te convingi de prezenta impunatoare a personajului.

Conceptul de Super Erou si primul super erou a aparut cu zeci de ani in urma. Super Man a fost primul Super Erou care detinea super puteri si a aparut in anul 1936. El poate sa zboare, are viteza, vedere cu raze X si super simturi. Cronologic, a fost urmat de Batman, care a devenit unul dintre cei mai cunoscuti Super Eroi ai tuturor timpurilor.

La Centrul Comercial Felicia, intalnesti personaje din toate timpurile, fiecare cu abilitatile sale. Si pentru ca Super Eroii nu sunt doar personaje masculine, Wonder Woman si Wasp sunt pe galerie, pentru a-si intalni micile domnisoare, care sunt fane.

Activitati pentru copii

In fiecare weekend, copiii pot participa gratuit la sesiuni de facepainting, organizate pe galerie, langa Super Eroii preferati, in zona magazinului Takko.

Program Facepainting

17 – 18 iulie: 10.00 – 13.00

24 – 25 iulie: 10.00 – 13.00

31 iulie – 1 august: 10.00 – 13.00

Cadouri pentru copiii costumați

Zilnic, între 16 iulie  și 4 august, copiii care vin costumați în super eroul preferat, primesc cadouri personalizate si dulciuri. Parintii sunt rugati sa completeze, la fata locului, un formular de inscriere.

Super Eroii tai preferati vin la Felicia si esti invitat sa faci cunostinta cu cele mai indragite personaje!

Afla mai multe detalii pe www.felicia-iasi.ro sau pe pagina de Facebook Centrul Comercial Felicia!

Search

mai, 2024