Descopera micul artist la Felicia

De Ziua Copilului, vii cu un desen la Felicia si primesti un premiu pe loc!

Weekendul acesta, pe 29 – 30 mai, Centrul Comercial Felicia ofera micilor artisiti cadouri de Ziua Copilului, la Centrul Cromatic. Parintii sunt invitati sa vina cu cei mici si cu desenele acestora, iar in schimb copiii primesc cate un rucsacel cu dulciuri.

micul+artist+carrefour+felicia

Desenele vor fi expuse pe galeria Centrului Comercial Felicia, unde trecatorii vor putea admira operele copiilor. Apreciem originalitatea micilor artisti, asa ca lasa creativitatea si imaginatia sa fie ”asezata” pe hartie de catre cei mici.

Copiii vad ceea ce oamenii mari nu observa. Creativitatea implica idei noi, originale si reflecta personalitatea copiilor. Asa ca Centrul Comercial Felicia asteapta cu drag creatiile celor mici si in semn de apreciere, le ofera surprize dulci in ruscacelele personalizate cu Micul Artist.

Activitatea este organizata cu ocazia uneia dintre cele mai asteptate sarbatori de catre copii: Ziua Copilului. Aceasta zi este sa sarbatorita in Romania pe 1 iunie. Centrul Comercial Felicia marcheaza aceasta sarbatoare prin a incuraja parintii sa acorde o atentie deosebita nevoilor celor mici si la randul lor, sa incurajeze copiii sa isi exprime creativitatea si sa se descopere pe ei insisi.

Daca vrei sa vii cu cei mici sambata sau duminica, la Centrul Comercial Felicia, cu desenele copiilor, afla aici ce trebuie sa faci:

  1. Este obligatoriu ca Micii Artisti sau Micul Artist sa fie prezent cu tine si sa aiba desenul.
  2. Desenul se lasa la Centrul Cromatic, situat pe culoarul din mijloc, in zona magazinelor Takko si Deichmann.
  3. Ca parinte, trebuie sa completezi pe loc un formluar de inscriere.
  4. Micii Artisti sau Micul Artist primeste cadoul din partea Centrului Comercial Felicia
  5. Desenele sau desenul este expus pe galeria Felicia

Regulamentul cu toate informatiile este AICI.

Search

martie, 2024