Centru de vaccinare la Aeroportul Iasi.

Pentru a stimula vaccinarea împotriva Sars-Cov-2 în rândul populației, Aeroportul Iasi oferă parcare gratuită, valabilă 48 de ore, pentru toți cei care aleg să se imunizeze la aeroport. Propunerea conducerii a fost analizată și votată în cadrul ședinței de Consiliu de Adminstrație al R.A. Aeroportul International Iași. 

centru de vaccinare la aeroportul iasi

Decizia de a oferi loc de parcare gratuit persoanelor ce doresc să se vaccineze la Aeroportul Iasi vine în contextul creșterii alarmante a numărului de infectări atât la nivel local, cât și național. E absolut firesc să punem mai presus de orice sănătatea și siguranța oamenilor. Totodată, o astfel de decizie va ajuta la menținerea unui număr constant de pasageri pe Aeroportul Iasi. În ciuda restricțiilor impuse, am reușit să avem, în ultimele luni, un trafic dublu, raportat la prima perioadă a anului în curs, practic am atins cifre înregistrate înainte de pandemie, dar în continuare există riscul ca traficul aerian să fie puternic afectat. Ne dorim ca tot mai mulți cetățeni să înțeleagă cât de important este pentru ei și familiile lor să se imunizeze, pentru a călători oriunde în lume, fără grija că ar putea deveni vulnerabili în fața acestui virus periculos. Îi îndemn pe ieșeni, dar și pe toți cei ce tranzitează Aeroportul Iași să nu mai amâne vaccinarea. La Aeroporul Iasi, centrul este deschis în fiecare zi și nu e nevoie de programare”, a spus Romeo Vatră, Director General Provizoriu al R.A. Aeroportul Iasi.

 

Reamintim că la Aeroportul Iași se pot vaccina anti-Covid nu doar pasagerii, ci toți cetățenii UE, precum și cei din țări non-UE, dar care au reședință în România. Centrul de vaccinare se află în incinta terminalului T3 (zona Sosiri), programul fiind zilnic, între orele 08.00 – 20.00. Serul folosit este Johnson & Johnson, ce se administrează în doză unică.

Search

septembrie, 2022