Construieste truse de roboti pentru copii

Robotica este un domeniu care acopera o gama larga de subiecte, oferind copiilor experienta in invatarea matematicii, ingineriei si designului creativ. Aceste truse de roboti iti permit sa iti construiesti propriul robot de la inceput si sa descoperi cum se potrivesc piesele mobile.

Aceste truse de roboti sunt educative si ajuta la dezvoltarea rabdarii, a imaginatiei si a abilitatilor de rezolvare a problemelor. A fi capabil sa construiasca jucarii robotizate este un timp de care copiii se bucura si combina lumea offline si online a aplicatiilor, in propriile maini.

Majoritatea robotilor sunt controlati de dispozitive inteligente, iar unele sunt chiar programabile. Procesul de a construi truse de roboti  si de a vedea in sfarsit cum se misca creatia ta, este ceea ce determina emotia. Copiii au un mare sentiment de realizare, implinire atunci cand finalizeaza un proiect de robotica si il vad ca prinde viata.

  1. Seria competitiva JIMU Robot: Kit ChampBot

UBTECH Robotics a lansat doua truse de roboti pentru copii. Poti construi un dragon robot cu kitul Firebot sau roboti tip vehicule, tematici, sportivi. Concepute pentru copiii de 8 ani si mai mult, robotii aplicati ii ajuta pe copii sa inteleaga codificarea in timp ce isi construiesc propriile creatii speciale.

  1. LittleBits Star Wars Droid Inventor Kit

Recent lansat, kitul Star Wars Droid Inventor de la littleBits este unul dintre kiturile de constructie a robotilor. Construieste propriul R2D2 si condu-l cu smartphone-ul sau muta-l cu „Forta” mainilor tale. Desi este conceput pentru copii incepand cu varsta de 8 ani, acesta ar putea fi un cadou minunat pentru orice fan Star Wars. Este Droidul pe care l-ai cautat cu 20 de efecte sonore, misiuni si un kit electronic de extindere.

truse de roboti 01

  1. Lego Boost

Decide, construieste si codifica cu ajutorul roboticii Lego Boost pentru copii. Acest kit iti permite sa alegi unul dintre cei cinci roboti pentru a crea si aduce la viata. Poti construi un robot, o pisica, un vehicul, o imprimanta 3D sau o chitara care canta muzica. Aplicatia lego iti va permite sa aduci la viata cu ajutorul codarii, aceste figurine. Programeaza-ti robotul sa interactioneze si fa diferite trucuri. Cand ai stapanit toate cele cinci creatii, construieste ceva unic si codifica-l din nou.

  1. Mecanno MAX

Poti face cunostinta cu MAX, noul robot sidekick de la Mecanno. Acest robot curios poate pazi dormitoarele, poate sa spuna glume, sa joace jocuri si sa cante melodii. Parintii si copiii se vor distra construind acest tip mic si programadu-l sa faca tot felul de lucruri atunci cand sunt construite. La 12 centimetri inaltime, MAX are senzori in infrarosu, astfel incat sa poata deplasa obstacole pe rotile sale. Ceea ce este unic este ca fata lui este ca un afisaj digital, asa ca poate clipi ochii si isi poate schimba expresiile. Unele dintre jocurile pe care le poți juca cu MAX sunt Robo Tennis, Pong pentru cei care isi amintesc asta si „Esti mai inteligent decat un robot?”.

  1. Mecanno MeccaSpider

Noul MeccaSpider de la Meccano este un arahnoid prietenos pentru copii rosu si negru. Proiectat pentru copii de peste 10 ani, odata construit, exista diferite moduri distractive de a juca cu el. MeccaSpider poate stropi veninul, care este doar apa, iar copiii pot juca ruleta cu venin. Stand intr-un cerc, prima persoana care se misca devine pulverizata! Controlat cu o aplicatie, acest paianjen are senzori in infrarosu pentru a urmari prietenii sau dusmanii.

  1. Geckobot

Geckobot este o jucarie excelenta de invatare a roboticii pentru copii nou nascuti. Piesele se imbina usor pentru a forma robotul Gecko. Copiii pot afla despre modul in care partile sale mobile il fac sa mearga si sa se miste ca animalul real. Gecko poate merge pe suprafete de sticla cu picioarele de ventuza. Poti sa-l iei deoparte si sa construiesti alti sase roboti de jucarie.

  1. 4M Tin Can Robot

Construieste propriul robot dintr-o cutie de staniu cu ajutorul robotului 4M Tin Can. De fapt nu obtii o cutie de conserve cu acest kit. Trebuie sa reciclezi unul singur si sa folosesti piesele de robot disponibile pentru a crea propria creatie. Odata construit, micutul tau robot se va misca in camera si vei avea un mare sentiment de satisfactie.

truse de roboti 02

  1. Robot solar OWI 14-in-1

Construirea unui robot care nu necesita baterii este despre robotul alimentat cu energie solara OWI. Exista 14 moduri diferite de a face acest robot de la un crab de mers la un caine care se plimba. Retine ca se misca doar in lumina directa a soarelui, asa ca poate fi o problema in functie de locul in care copiii se vor juca cu el. Robotul solar este un instrument excelent de invatare pentru ai indruma pe copiii despre surse de energie regenerabile si inginerie.

  1. Micronoidul Meccano

Construieste si danseaza cu cel mai bun prieten al tau robot Micronoid. Odata construit, acest robot va raspunde printr-o simpla programare cu butoane. Poate raspunde da sau nu la intrebari, va dansa ori de cate ori aude o bataie si, uneori va chicoti sau va scoate gaze.

  1. Kit auto inteligent Elegoo

Elegoo este un kit de roboti pentru masini inteligente care ofera copiilor experienta cu un kit de constructie arduino. Completat cu o caseta de magazin, kit-ul este dotat cu 24 de tipuri diferite de componente ale modulului, precum urmarirea liniei si evitarea obstacolelor, oferindu-ti un control creativ asupra robotului. Pachetul de dimensiuni perfecte, ambalat pentru un cadou, va tine copiii ocupati, construind si invatand!

  1. ZOOB Builder

Lasati creativitatea sa ia nastere cu ZOOB Bot Builder. Acest kit incitant este livrat cu patruzeci si noua de piese unice ZOOB care va permit sa creezi diverse forme si sa permiți miscarea articulatiilor. Fiecare piesa are un conector rotund, iar unele au un spatiu conector rotund din mijloc, poti conecta fiecare piesa impreuna cu bile gri care permit rotirea. Sunt incluse instructiuni pentru a construi patru BOT-uri ZOOB rulante si mai multe alte modele de creare de bot-uri. Acest robot are actiune de iluminare si un motor de rulare inapoi pentru a merge pe locuri.

  1. Makeblock mBot

Makeblock mBot este conceput pentru educatia STEM si ii invata pe copii cum sa construiasca un robot si sa-l programeze pentru a se muta. Folosind un limbaj de programare vizuala bazat pe programul Scratch drag and drop de la MIT, copiii si studentii se vor bucura sa invete cum sa alature acest mic robot. Copiii pot invata despre electronica si roboti in acelasi timp!

  1. Robot Doodling 4M

Copiii adora doodlingul, asa ca ce este mai bine decat construirea unui robot care face doar asta! Robotul 4M Doodling ii invata pe copii despre robotica si sa urmeze instructiunile pentru a construi ceva. Odata terminat, ataseaza markerele si urmareste cum robotul se invarte si se misca pentru a face modele distractive. Proiectat pentru copii de pana la 9 ani.

  1. OWI Robotic Brage Edge

Construieste si creeaza propriul brat robot OWI cu acesta truse de roboti. Nu este necesara lipirea. Acest kit vine cu peste doua sute de piese care iti permit sa construiesti robotul, sa adaugi puterea de control, sa incadrezi motorul si sa treci cablul prin el. Este inclusa o telecomanda pentru a actiona bratul robotizat. Acest kit este orientat catre copiii mai in varsta, deoarece este axat in principal pe invatarea modului de a construi si a pune impreuna robotul, fata de roboti de construire scurta si roboti cu timp de joaca indelungat.

  1. KNEX Set de cladiri Robo-Smash Alive Beasts

Un alt kit robot uimitor este setul de cladiri KOX Beasts Alive Robo-Smash, care vine cu 156 de piese K’NEX impreuna cu un motor cu baterie. Copiii se vor distra de minune construind aceasta bestie robotizata, care face parte din gama K’NEX Beast Alive.

Robotii sunt de mult timp o atractie atat pentru cei mici, dar chiar si pentru parinti, deoarece le place sa le construiasca sis a puna cap la cap piesele. Deci de ce robotica pentru copii este un subiect atat de fierbinte?

Acestia sunt, fara indoiala, cele mai impresionante jucarii din jur care au acel factor „WOW”.  Combina totul, de la dezvoltarea abilitatilor pana la predarea codului copiilor. De asemenea, profesorii le adora pentru invatarea STEM. Un cadou interesant sau un proiect de familie, asta semnifica kiturile robot pentru copii. Astfel, nu poti da gres.

Search

martie, 2024