Bucura-te de o viata mai buna in aer liber

Majoritatea oamenilor savureaza sansa de a se bucura de aer liber. Intrucat a trebuit sa ne obisnuim cu un nou normal care ne-a schimbat viata de zi cu zi. Drept urmare, oricine a avut planuri ambitioase de calatorie pentru aceasta toamna le-a pus in asteptare datorita ghidurilor de distantare sociala si ordinelor de sedere la domiciliu.
Insa, asta nu inseamna ca trebuie sa renunti la confortul din spatiul tau. Cu unele ajustari, poti face spațiul tau exterior la fel de confortabil ca interiorul. Din acest motiv, iti punem la dispozitie cateva recomandari care te vor ajuta sa iti transformi curtea intr-un spatiu de liniste si relaxare.
Decoreaza cu lumini de ambianta
Pentru a profita de spatiul tau exterior dupa, ar trebui sa adaugi cateva lumini exterioare. Nu numai ca iluminarea suplimentara iti poate face spatiul de locuit in aer liber mai sigur, dar il va face sa fie un loc mai placut pentru a te relaxa si pentru a obtine o stare de spirit linistitoare odata ce apune soarele.
Desi multe persoane opteaza pentru becuri electrice pentru exterior, poate doresti sa destinzi atmosfera cu stralucirea unor torte sau felinare. Poti alege intre accentuarea arhitecturii casei tale cu iluminare orientata in sus sau directionate in jos pentru o stralucire mai lina si mai confortabila.

foc ambiental in aer liber
Incalzeste atmosfera de seara
Spatiul tau exterior poate fi transformat instantaneu dintr-o zona obisnuita intr-un sanctuar cald si primitor, daca adaugi un spatiu pentru aprinderea unui foc. Un semineu este un punct focal natural si poate fi, de asemenea, punctul de plecare pentru o bucatarie in aer liber. Mai mult, un foc in curte este amenajarea perfecta pentru discutiile lungi cu cei dragi, pana in noapte a serilor reci.
Daca ai un spatiu unde poti aprinde un foc in curte oricand doresti, poate fi la fel de simplu ca o gaura in pamant sau poate fi la fel de extravagant ca un șemineu cu gaz de marmura. Totul se reduce la cat doresti sa cheltui pentru a aduce o anumita caldura in aer liber. Acest lucru iti permite sa stai la povesti in aer curat, alaturi de prieteni si pe un timp mai rece.
Apa, o caracteristica linistitoare
Daca iti doresti cu adevarat ca spatiul tau sa fie special, instaleaza o fantana cu apa. Deoarece ai deja pamant, aer si foc, s-ar putea sa ai la dispozitie si intreaga gama de elemente clasice. Desi focul aduce caldura, apa poate adauga liniste prin sunetele sale linistitoare. Din fericire, caracteristicile apei vin in toate dimensiunile si incarnarile diferite, de la simple fantani cumparate de la magazin pana la cascade in cascada pana la baltile intotdeauna populare pentru cei care prefera o gradina exotica. Apa are un dublu beneficiu de a adauga emotie vizuala in curtea ta, in timp ce genereaza un sunet relaxant pentru a te detasa de o saptamana lunga.
Creaza propriul mediul la piscina
Daca tot suntem pe tema apei, poti face un pas mai departe, dedicand o parte din spatiul din aer liber unei piscine. Un bazin poate adauga atat valoare estetica, cat si un loc pentru a te racori si a obtine exercitii fizice. Marele lucru este ca il poti incorpora intotdeauna in caracteristicile de mediu existente pentru a crea un mediu mai armonios. De aceea, consulta o companie de proiectare care are experienta in arhitectura peisajului.

gradina in aer liber
Muta televizorul in aer liber
Iar ca atmosfera sa fie completa adauga un televizor sau un ecran plat. Este o modalitate de a introduce tehnologia moderna spatiului tau din aer liber pentru vizionarea filmelor. Deoarece au devenit atat de subtiri nu este chiar o mare provocare sa adaugi un televizor mare in curtea ta. Totusi, este intotdeauna mai bine sa il adapostesti. Ai putea chiar sa il agati chiar de tavanul unui spatiu din terasa.

Cu aceste idei, iti poti transforma zona de locuit din aer liber intr-un loc de intalnire pentru ca familia si prietenii apropiati sa se bucure de zilele si nopțile relaxante. Indiferent daca esti in cautarea unei escapade in curte, a unui paradis la piscina sau a unui loc confortabil care sa iti puna la dispozitie, aceste actualizari te vor ajuta sa profiți la maxim de momente petrecute aproape de casa.

Search

martie, 2024