Zborul cu Parapanta – cadoul perfect

Dorești să oferi cuiva o surpriză plăcută, vrei să oferi clipe de neuitat soțului, soției, iubitului, iubitei sau prietenilor, Paramania vine în ajutorul tău cu vouchere cadou pentru un zbor cu parapanta în tandem, alături de o echipă de profesioniști desăvârșiți.

Ce înseamnă zborul cu parapanta?

Zborul cu parapanta îți oferă poate una din cele mai minunate senzații pe care le vei putea experimenta vreodată. Este de parcă ai zbura cu propriile tale aripi, plutind printre nori, iar sentimentul e unul unic. De sus totul ți se pare în miniatură și te simți ca și cum nu ai avea griji, acolo sus uiți de toate și de tot și rămâi doar tu și aerul care te mângâie ușor.

Ce este zborul cu parapanta în tandem?

Pentru a experimenta pentru prima dată zborul poți încerca zborul cu parapanta în tandem, care este și cea mai simplă metodă.

Parapanta tandem este o parapantă cu 2 locuri (pilot și pasager), special concepută pentru zborul în tandem. Pilotul și pasagerul au fiecare propriul sistem de asigurare.

Nu există restricții de vârstă pentru zborul cu parapanta. Minoriii au totuși nevoie de acordul unuia dintre părinti. Nu este necesară nici un fel de experiență anterioară, trebuie doar să urmați instrucțiunile pilotului dumneavoastră.

La Paramania, zborurile tandem se efectuează în fiecare zi de pe Vf. Bunloc – Brasov, situat la 1200 de metri altitudine, în funcție însă de condițiile meteo. Locul de intalnire este în parcarea Telescaunului Bunloc (Strada Bunloc nr 185) sau la casa de bilete, la fel și aterizarea.

Paramania vă recomandă zborul clasic în tandem, care este cel mai popular zbor cu parapanta.

Perioada în care puteți încerca această activitate cu echipa Paramania: tot anul de pe Vf Bunloc (de luni până duminică)  și din Noiembrie până în luna Martie de pe Varful Postavaru.

În plus Paramania vă mai oferă o surpriză, pilotii au camere montate pe un dispozitiv special, care permit fortografierea dumneavoastră și a pilotului pe parcursul zborului,  dar si fotografierea/filmarea panoramică a minunatelor priveliști pe care le veti întâlni, toate la o calitate excepțională(format HD).

Așa că dacă aveți de gând ca vara aceasta să încercați ceva nemaipomenit și de care nu o să uitați mult timp, încercați un zbor cu parapanta cu echipa Paramania, sau oferiți cuiva cadou, o experiență deosebită.

Search

aprilie, 2024