Ce zici de un televizor transparent ?

Ti-ai imaginat vreodata ca te poti uita la un ecran transparent si deodata sa apesi un buton si sa apara emisiunea ta preferata sau sa te uiti la filmul dorit. Iata ca acest lucru este posibil cu noul televizor transparent de la Xiaomi.

Xiaomi din China a lansat un nou device ca parte a sarbatoririi aniversarii a zece ani, cand a facut si anuntul smartphone-ului Mi 10 Ultra. Editia Mi TV Lux Transparent Edition aduce fictiunea in camera de zi cu un televizor auto-luminos extrem de transparent, pe care il poti vedea.

De-a lungul anilor, am vazut cateva televizoare si ecrane transparente de la marile nume din industrie, precum Samsung , LG și Panasonic, dar Xiaomi, cu editia sa transparenta Mi TV Lux este prima care a intrat in productia de masa.

televizor transparent

Dimensiune

Panoul OLED de 55 de inci este subtire de 5,7 mm si este asezat pe o baza rotunjita. Atunci cand televizorul nu este pornit, ecranul arata ca o fereastra intre tine si orice este in spatele sau poate fi setat sa afiseze arta. Afiseaza imagini, peisaje sau orice iti doresti. Insa Xiaomi promite o experienta vizuala fara precedent atunci cand este pornit, cu negru extra bogat si luminozitate de neegalat.

Raport

Intr-adevar, raportul de contrast static raportat este de 150.000: 1, cu un contrast dinamic infinit care asteapta in aripi. Panoul de 10 biti poate afisa peste un miliard de culori, accepta 93% din spectrul de culori DCI-P3.

Contine o rata de actualizare de 120 Hz si tehnologie MEMC de 120 Hz pentru imagini in miscare netede, clare si un timp de raspuns de 1 ms pentru jocuri pe ecran cu latenta scazuta. Panoul de 10 biti poate afisa peste un miliard de culori si are o rata de actualizare de 120 Hz si timp de raspuns de 1 ms.

Xiaomi TV

AI Master Smart Engine si creierele de procesare personalizate MediaTek folosesc mai mult de 20 de algoritmi de optimizare pentru rafinarea imaginii, in timp ce AI Master este pentru audio auto si ajusteaza sunetul in functie de continutul redat si exista si suport Dolby Atmos.

Editia Mi TV Lux Transparent a inceput sa fie vanduta in China pe 16 august si urmeaza sa fie mentionata disponibilitatea internationala. Pretul incepe de la 49.999 RMB aproximativ 7.200 USD.

Tehnologia evolueaza de la zi la zi indiferent de vreme. Cum ar fi sa ai un televizor transparent? Tu ti-ai dori un astfel de gadget?

Search

aprilie, 2024