Xiaomi Mi Box S

Xiaomi lansează singurul player de filme de care vei avea nevoie în casă

Incredibil de ieftin pentru ceea ce face, gadgetul este intitulat Xiaomi Mi Box S. Nu este prima oară când auzim de un Mi Box, dar acesta este o ediție actualizată și deja e disponibil pentru precomandă. Nu trebuie să investești decât 60 de dolari pentru a pune mâna pe începând cu data de 19 octombrie a acestui an.
Motivul pentru care Xiaomi Mi Box S a fost dezvăluit în cadrul unui eveniment Google, are legătură cu faptul că integrează mai multe servicii ale americanilor din start. Vine la pachet cu Google Assistant în cazul în care vrei să profiți de asistentul virtual al americanilor. În plus, este bun și de Chromecast, dacă vrei să-ți transmiți clipuri de pe mobil sau tabletă pe TV, pe calea aerului.
Performanța lină este asigurată de o combinație de componente hardware de actualitate pentru a-ți oferi un flux video 4K HDR la 60 de cadre pe secundă fără întreruperi cu sunet Dolby DTS. Creierul întregii afaceri este un SoC necunoscut quad core cu 2GB RAM și o memorie internă de 8GB. Are Bluetooth 4.2, o ieșire HDMI 2.0A, una de semnal audio și o intrare USB 2.0. La fel ca în cazul celorlalte versiuni de Mi Box, cutiuța este preinstalată cu cea mai recentă variantă de Android TV de la Google. Telecomanda are un buton dedicat de Netflix, dacă nu vrei să folosești gadgetul Xiaomi la altceva decât să-ți transformi un TV vechi în Smart TV.

Un articol de GSM ZONE IASI

Search

mai, 2024