Gătim pentru mama, la atelierul de gătit pentru copii de la Felicia

Sâmbătă și duminică, orele 10:00 – 12:00, la Centrul Comercial Felicia, va avea loc atelierul de gătit pentru copii, cu ocazia zilei de 8 Martie. Copiii vor găti meniuri speciale pentru mamele lor, ce vor fi un cadou perfect pentru Ziua Internațională a Mamei.

  • Sâmbătă: Desert pentru mama
  • Duminică: Mic dejun pentru mama

Atelierul pentru copii va avea loc în spațiul de lângă magazinul Noriel, situat pe intrarea din dreapta clădirii Centrului Comercial Felicia. Participarea la atelier este gratuită, în baza programărilor făcute la numărul de telefon 0756 048 267. Programările se fac telefonic, prin apel, între 4 și 8 martie, în intervalul 09:00 – 18:00.

Toți copiii vor primi sorțuri, vor fi așezați la măsuțe și vor fi îndrumați de către bucătarii Soft & Grace, în realizarea preparatului. Spre final, copiii vor primi diplome din partea organizatorilor și multe aplauze din partea părinților.

Regulament

Vârsta minimă pentru a participa este de 4 ani, iar vârsta maximă este de 12 ani.

Înscrierile se fac prin apel telefonic și nu mesaj text pe telefon sau pe pagina de Facebook a Centrului Comercial Felicia.

Un copil poate participa la un singur atelier.

Nu se fac înscrieri pe loc, în ziua evenimentului, decât pentru cei care sunt prezenți la începerea evenimentului și se eliberează locuri dintre cele rezervate.

Nu se fac înscrieri la fața locului pentru celălalt atelier.

Verificarea rezervărilor se face în intervalul 10:00 – 10:30. În cazul în care ajungeți la eveniment după această oră, locul va fi cedat altui participant.

Mai multe detalii pe www.felicia-iasi.ro sau pe pagina de Facebook Felicia.Iasi.

Search

aprilie, 2024