La Centrul Comercial Felicia sarbatorim „Bucuria unui Paste autentic, impreuna”

Paștele este momentul in care traditiile devin ancora intr-o lume in continuă schimbare. In acest an ne dorim să incurajăm si sa pastram traditiile, aducand in prim-plan valori precum bunatatea si generozitatea.

Te asteptam in perioada  24 aprilie – 3 mai sa iei parte la campania „Bucuria unui Paste autentic, impreuna”, iar noi te rasplatim cu premii instant si activitati traditionale.

Iar pentru a suprinde momente autentice petrecute impreuna, si pentru a fi actualizat cu informatii noi, iti oferim drept premiu la tombola, doua iPhone 15.

 

Cum te inscrii la tombola pentru cele 2 iPhone 15?

Faci cumparaturi in magazinele din Centrul Comercial Felicia si prezinti bonurile la Centrul Cromatic. In perioada 24 aprilie – 3 mai 2024, intre orele 09:00 si 20:00, te poti inscrie in campanie si primesti zilnic, un premiu pe loc si sanse la tombola pentru marele premiu. Castigatorii vor fi anuntati pe pagina de Facebook Centrul Comercial Felicia si pe site.

Pe loc, castigi prin tragere la sorti, unul dintre cele 2000 de premii:

  • Cutiile cofetarului Coseli
  • Vouchere Spartan
  • Sacosa textila pentru cumparaturi
  • Manusa de bucatarie
  • Cutii cu praline Milka
  • Cozonaci Cake Expert

*premiile se acorda la Centrul Cromatic, in baza bonurilor de cumparaturi de minimum 300 Ron, de la magazinele de pe galerie si / sau hypermarketul Carrefour Felicia. Bonurile sunt valabile doar din ziua inscrierii in campanie.

LCD_1920x1080px_Pashte (1)

Pentru clientii fideli, impartim cu bucurie vestea noilor premii de sarbatoare din sistemul Cromatic:

  • Vouchere de cumparaturi Sibieni
  • Tocator pentru alimente
  • Cana personalizata
  • Sorturi personalizate

*premiile se pot accesa in baza punctelor acumulate pe cardul de fidelizare Cromatic.

Atelier de incondeiat oua

Cu dor de traditii si obiceiuri va prezentam un atelier de incondeiat oua, sustinut de Ana Zabava, mester popular si fauritor de frumos traditional.

Mestesugul incondeierii oualor este o marturie a datinilor, a credintelor si a obiceiurilor pascale. Oul vazut ca un simbol primordial, samanta vietii, potrivit traditiei, este vopsit si incondeiat in zilele de joi si sambata din Saptamana Mare.

 

Cum ajungem sa incondeiem oua?

Ana Zăbavă: „Noi azi golim ouale, pentru ca pe unele le pastram in vitrina, pe altele, la diferite ocazii, le dam cadou oaspetilor nostri. Eu am o freza si cu ea pot goli si cate o suta de ouă cand e nevoie. E ca un burghiu cu care ma duc la baza oului si fac gaura care iese rotunda, rotunda. Ma duc deasupra unui vas si, cu o seringa, rup un pic continutul. Apoi, prin presiune, iese direct. Deci nu trag in seringă, ci imping aer cu seringa si, in felul acesta, oul se goleste.”

 

Se formeaza astfel cofraje intregi cu oua pregatite sa fie incondeiate cu instrumentul numit chisita si cu ceara fierbinte, in modele de poveste. Dupa incondeiere, oul se pune la inmuiat in culoarea rosie. Apoi oul se curata de ceara.

 

Puteti alege sa lucrati modele de ou cu motive vegetale, motive geometrice, motive religioase ori diverse elemente din viata omului.”

 

Atelierul se va desfasura pe 27 si 28 aprilie, incepand cu ora 11:00

Intrarea este libera!

Inscrierile se fac la numarul de telefon: 0332 409 161

*Pot fi inscrisi doar copii mai mari de 8 ani

 

Afla mai multe detalii pe siteul felicia-iasi.ro sau pe pagina de Facebook Centrul Comercial Felicia.

Search

mai, 2024