Ce vedem la cinema în martie?

Chiar pe 1 martie 2019  a fost programată la categoria ”Premiere cinematografice” animația muzeului magic în care păpușile prind viața și asta nu are nicio legătură cu alte păpuși vii, sperietoare pe ecrane mari. ”Harvie și muzeul fermecat” prezintă povestea unui băiețel foarte pasionat de jocurile video, care ar face orice numai să termine și ultimul nivel al jocului. Povestea spune că într-o zi, împreună cu prietena sa, Monica și patrupedul Jerry, Harvie ajunge prin părțile neexplorate ale Muzeului de Păpuși. Cei trei descoperă că muzeul este de fapt fermecat, iar păpușile vechi de sute de ani se trezesc la viață! Dar o forță malefică amenință muzeul, iar Harvie este singurul care o poate opri. Dacă va reuși Harvie să treacă peste propriile slăbiciuni și să facă față provocărilor din lumea reală aflăm în această seară la cinema.

Tot la inceput de martie , Ali se întreabă ”Ce-și doresc bărbații?” într-o comedie romantică regizată de Andy Shankman.  Ali este un agent sportiv de succes, care este în mod constant exclusă de colegii ei bărbați. Când primește o promovare bine meritată, se întreabă ce trebuie să facă pentru a reuși într-o lume a bărbaților. Dacă află un răspuns râvnit de generații întregi din istoria lumii, ne va spune și nouă în această seară.

În cele din urmă, martie este și despre cel mai recent documentar românesc distribuit de Transilvania Film și regizat de Alexandru Mavrodineanu. ”Caisă” este titlul filmului și spune povestea unui antrenor veteran de box care După ce a fost trădat de cel pe care l-a ajutat să devină campion mondial la box, se dedică pregătirii unui nou sportiv, Caisă. Un nou drum care vine la pachet cu toate fricile de abandon și provocările unui alt.. celălalt.

”Harvie și muzeul fermecat”, ”Ce vor bărbații?” și ”Caisă” sunt doar trei dintre titlurile avizierelor cinematografice, pardon, paginilor de internet ale cinematografelor în martie. Despre altele, și altădată, tot aici.

Un articol de Bianca Ioan

Search

mai, 2024