TOP 100 Hits la Carrefour Felicia

La Carrefour Felicia, este mereu momentul potrivit să găsești ceva bun! Oferta este variată, iar promoțiile se înnoiesc în fiecare săptămână. Iar cum pofta de ceva bun nu se termină niciodată, găsești și mai multe oferte avantajoase în aplicația Carrefour, la secțiunea Act For Good – acolo am ales pentru tine cele mai bune promoții săptămânale. Vei vedea că ți-am pregătit 100 de produse cu cele mai mici prețuri din piață și le-am numit TOP 100 Hits!

Atunci când prietenii te iau pe nepregătite sau rudele vin la ușă neanunțați, nu mai ai timp să ajungi în magazin. În acest caz, comenzile prin Bringo și Glovo sunt la un click distanță, iar produsele din magazinul Carrefour Felicia vin direct la tine acasă! Pe lângă adăugarea produselor în coș, ai o secțiune specială unde poți comunica diverse cerințe speciale, direct cu persoana de magazin. După finalizarea comenzii, cumpărăturile îți sunt aduse la ușă în maxim 90 de minute, timp în care tu poți așeza masa și încinge grătarul.

Pe lângă promoții, cumpărăturile prin Act For Good îți aduc o mulțime de beneficii precum puncte, oferte exclusive, vouchere sau chiar experiențe pe care le poți debloca direct din aplicație. Din aceste experiențe, îți dezvăluim că poți descoperi grădinăritul la el acasă, la Grădinile Vărăști, unde te invităm să descoperi originea legumelor și a plantelor aromatice. Dacă te simți mai aventurier, te invităm să te înscrii la experiențe în care poți vizita diferite zone ale țării precum Delta Dunării sau poți participa la o vânătoare de trufe lângă Viscri ori chiar la ateliere de olărit în zona Vâlcea. În cadrul acestor experiențe, vei degusta bunătăți tradiționale și vinuri locale din programul Deschidem Vinul Românesc.

Atunci când nu știi ce să pui repede pe masă, știi sigur că găsești ceva bun la Carrefour!

Search

aprilie, 2024