Micii Constructori au intalnire la Centrul Comercial Felicia

Descopera lumea plina de culoare si imaginatie a copilariei, in spatiul de joaca Micii Constructori, de la Centrul Comercial Felicia! In perioada 13 – 22 mai 2022, va asteptam cu cei mici, la sesiuni de joaca, unde pot construi cele mai interesante figurine din caramizi colorate.

Micii constructori

Intrarea este libera! Jocurile educationale din cadrul spatiului de joaca Micii Constructori pun la incercare imaginatia copiilor si antreneaza mintea acestora. Constructiile din caramizi colorate ofera libertatea copiilor de a isi exprima creativitatea, realizand figurine inedite.

Cei mai mici pitici au posibilitatea de a descoperi jocuri noi, de a invata forme si culori. Cei mai mari au libertatea de a-si crea sau dezvolta o lume proprie, cu personaje noi. Universul caramizilor colorate este pentru toti!

Spatiul de joaca cuprinde si o expozitie creativa pentru copiii, dar si pentru parinti. Aeroportul Iasi poate fi vizionat in miniatura si este realizat din caramizi colorate.

Primii 700 de copii, care vin la spatiul de joaca Micii Constructori, de la Centrul Comercial Felicia, primesc gratuit cate un carnetel colorat.

Programul de functionare al spatiului de joaca este:

Luni – Vineri: 15.00 – 20.00

Sambata – Duminica: 10.00 – 20.00

Timpul de joaca pentru copii este de maximum o ora, varsta minima pentru a putea participa este de 4 ani.

Pentru a participa cu grupuri de copii sau pentru a afla mai multe informatii, sunati la numarul de telefon 0722 106 281, disponibil zilnic, intre orele 09.00 si 20.00.

Pentru a participa individual, nu este necesara o rezervare. Inscrierile se fac la fata locului.

Afla mai multe detalii pe siteul felicia-iasi.ro sau pe pagina de Facebook Centrul Comercial Felicia.

Search

aprilie, 2024