Halloween – Trick or Treat?

Daca este Halloween, atunci este distractie, amuzament si … ceva dulce. Pe langa activitatile de sculptat dovlecei, de Halloween copiii isi aleg cele mai trasnite costume si, dupa cum este obiceiul la americani, cei mici merg pe la casele oamenilor si cer dulciuri. Daca gazdele refuza sa le dea dulciuri, copiii le fac farse amuzante.

Afis-halloween

Speram sa nu faceti farse, deoarece sambata si duminica, pe 30 si 31 octombrie, intre orele 9:00 – 20:00, la Centrul Comercial Felicia, copiii care vin costumati in tematica Halloween, primesc dulciuri. Pe culoarul din mijloc, in zona magazinelor Takko si Deichmann, veti gasi Dovlecelul Urias, care va fi umplut cu ghiozdanele cu dulciuri. Asadar, pregatiti costumele si cantecelul, pe care neaparat trebuie sa il cante copiii, cand vin la Felicia:

Ne imbracam, ne costumam,

Spre Felicia noi plecam,

Si cu totii strigam:

Ne dati ori nu ne dati?

Iar Centrul Comercial Felicia, pentru ca doreste sa aduca zambete copiilor si nu isi doresc farse sau sperieturi de Halloween, ofera copiilor dulciuri, din Dovlecelul Urias.

Atenite, parinti! Noile reglementari adoptate in starea de alerta privind pandemia COVID-19, permit accesul in centrele comerciale doar persoanelor care au certificat verde, care dovedeste ca sunt vaccinate impotriva virusului SARS-CoV-2 si pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv se afla in perioada cuprinsa intre a 15-a zi si a 180-a zi ulterioara confirmarii infectarii cu virusul SARS-CoV-2.

Search

aprilie, 2024