Street FOOD Festival revine la Iași

Îti era dor de Street FOOD Festival? Între 9-12 septembrie, Grădina Palas va deveni din nou locul unde preparatele internaționale se întâlnesc cu pofticioșii din oraș. Băuturile reci, decorurile boeme, muzica bună și atmosfera relaxantă fac și ele parte din meniu.

Conceptul festivalului din acest an e Yummy & Yay, ceea ce promite o colecție mare de experiențe, atât pentru gurmanzi cât și pentru cei care vor să petreacă o seară faină alături de cei dragi.

Dacă ți-e dor de street food-ul tău preferat, sigur îl vei regăsi în oferta culinară, iar dacă vrei să încerci ceva nou, vei avea din ce să alegi. Atmosfera va fi animată de dj-ii locali: Donisan, Eduard Draude, Vast Solo, Cel Visător și Kaze. Revitalizarea rețelelor sociale cu poze frumoase va fi o altă consecință a vizitei tale în festival.

Street food festival iasi 2021

Ne-am făcut o tradiție din a sărbători începutul de toamnă la Iași și ne bucurăm să ajungem și anul acesta, după o pauză involuntară în 2020. Revenim cu forțe proaspete și promitem să surprindem plăcut pofticioșii. Ne vedem în curând! Constantin Covaliu – Manager Street FOOD Festival

Street FOOD Festival va avea loc între 9-12 septembrie în Grădina Ansamblului Palas. Programul e între 12-23 în zilele de joi și vineri, iar în weekend între orele 10-23. Intrarea este liberă.

 

Un proiect Why Not & Flavours.

Powered by George.

Search

iunie, 2023