Back to School, pe bune

Back to school – Pe bune ca incepe scoala! Au fost doi ani plini de schimbari si cu noi provocari atat pentru elevi si studenti, cat si pentru profesori, iar anul acesta revenim incet incet la normalitate si scoala incepe pe bune. Revederea colegilor si profesorilor, emotiile primei zi de scoala sau de gradinita, pregatirea ghiozdanului, sunt lucruri de care copiii au dus dorul si care fac mai frumoasa experienta de a merge la scoala.

In acelasi timp, masurile de protectie si preventie impotriva Covid-19 raman valabile, pentru siguranta tuturor, implicit a celor dragi care isi asteapta micii invatacei acasa.

back to school Felicia Iasi

Pregatirile de scoala deja au inceput si in magazinele din Centrul Comercial Felicia, parintii vin cu listele de cumparaturi, pentru a nu uita cele mai importante lucruri pentru inceputul de an scolar.

Magazinele au venit in ajutorul parintilor cu oferte pentru scoala si aici am pregatit o lista cu magazinele in care va recomandam sa intrati, pentru a gasi rechizite, haine si incaltaminte, gadgeturi si altele.

Cumparaturile pentru scoala sunt rasplatite la Centrul Cromatic cu premii pe loc. In perioada 3 – 19 septembrie, la cumparaturi de minimum 150 Ron de la magazinele de pe galerie si / sau hypermarketul Carrefour, primiti un premiu pe loc si sansa de a castiga la tombola una dintre cele 5 tablete. Bonurile de cumparaturi trebuie sa fie din aceeasi zi.

In campania Back to School, desfasurata la Centrul Comercial Felicia, puteti beneficia de premii speciale in sistemul de fidelizare Cromatic. Premiile pot fi accesate in baza punctelor acumulate pe card: vouchere Coccodrillo 30 Ron, genti, baterii externe, suporturi cu ceas pentru pixuri.

Scoala incepe pe bune, iar in magazinele din Centrul Comercial Felicia gasiti tot ce aveti nevoie pentru cei mici. Descoperiti ofertele din magazine pentru scoala si bucurati-va de inceperea unui nou an scolar!

Detalii pe siteul www.felicia-iasi.ro sau pe pagina de Facebook Centrul Comercial Felicia.

Search

aprilie, 2024