Ce mai gasesti interesant in App Store

Ti-ai fi imaginat ca poti avea propria ta lume? Ei bine, noi, ne-am dat seama ca putem patrunde in diverse lumi chiar prin propriul telefon. In App Store exista o lume de mirare pentru copii si nu numai. Artisti in devenire, critici de film, codificatori, antreprenori, arhitecti si oameni de stiinta pot incepe sa-si onoreze meseria de la o varsta frageda cu ajutorul unor aplicatii grozave.

Pentru a ajuta parintii sa aleaga cele mai bune aplicatii sigure, distractive si educative, am selectat cateva dintre cele mai bune alegeri disponibile in App Store pentru copilasi cu varsta cuprinsa intre 2-5 ani si pentru cei putini mai mari 5+. Cand vine vorba de utilizarea tehnologiei de catre copii, exista cateva aplicatii speciale care necesita ajutorul unui adult.

app store

Descopera talente

Cu cateva aplicatii pricepute pentru indemana, micutii pot deveni mini muzicieni, artisti si productori de filme. Cauta aplicatii de creativitate, care sa starneasca imaginatia si jucause, cu care sa iti incurajezi copilul sa vina cu o multime de idei proprii si inovative.

Am cautat si am ales cateva jocuri care sunt bine concepute pentru a starni idei creative si momente distractive cum ar fi: Lumea lui Artie, Loopimal de Yatatoy, Lego City Explorers, Pango.

Urmareste si explora

Exista o multime de platforme de streaming acolo, dar care este cea mai potrivita pentru copilul tau? Cele mai bune aplicatii de streaming au un continut proaspat de calitate, care ofera un mediu online sigur, autonom si este usor de navigat. Aceste aplicatii contin o gama larga de divertisment elegant si proaspat, precum si un strop de continut educativ.

aplicatii app store

Gandeste si invata

Aplicatiile de invatare ar trebui sa fie distractive si sa ofere modalitati noi si interactive de studiu pe care un copil nu le poate obtine dintr-o carte. Optiunile de mai jos sunt distractive si il provoaca pe cel mic la invatare. Insa, cel mai important este ca te poti juca impreuna cu cel mic si il poti ajuta la invatare. Poti descarca aplicatii precum Thinkrolls Space, Fiete Choice sau DragonBox.

 

Distreaza-te

Uneori, copiii vor doar sa se distreze. De aceea, App Store este locul in care gasesti distractie in fiecare aplicatie. Jocurile ofera dimensiuni, personaje si povesti distractive in care sa fie implicati utilizatorii. Jocuri precum: Hoopa City 2, Monument Valley 2, Maestru papusar, Sesame Street Yourself, iti vor face copilul sa fie eroul propriei lumi.

Previzualizeaza punctele tari si cele slabe ale aplicatiilor inainte de a le descarca pentru copilul tau. Evalueaza varsta pentru care este destinat jocul, apoi puteti sa incepeti sa va distrati impreuna. Oportunitati de distractie sunt destule, insa ai grija cat timp ii aloci celui mic. Daca vrei modalitati de a controla activitatea de pe telefoanele copiilor aici avem ceva informatii interesante.

Search

aprilie, 2024