Inele Smart – noutatile din zona de moda tech

Pregateste-te pentru unul dintre urmatoarele mari boom-uri in ceea ce priveste moda tech. Inele smart – sunt noile gadgeturi ce vin sa isi gaseasca loc in viata noastra. Desi sunt inca relativ noi, este usor sa iti monitorizezi sanatatea cu ele.. Exista mai multe tipuri diferite de inele inteligente. Unele, precum inelele bio, ofera feedback prin date biometrice. In timp ce altele, numite in mod obisnuit inele inteligente NFC, ofera functionalitate prin utilizarea cipurilor de comunicare aproape de camp pentru a oferi comoditate pe tot parcursul zilei.

Care inel este potrivit pentru tine? Depinde de ce vrei sa li folosesti. Asadar ti-am pregatit 7 modele pe care le-ai putea folosi in functie de cerintele tale.

Inelele Smart 01

1.BodiMetrics Circul – Inel de somn și fitness

BodiMetrics Circul este unul dintre cele mai inteligente inele disponibile. In esenta, face orice ar fi de asteptat sa faca un inel inteligent la nivel inalt. Iti urmareste constant nivelul de oxigen din sange, ritmul cardiac si stadiile de somn. De asemenea conteaza si pasii zilnici pe care ii faci si urmareste si caloriile arse.

Toate aceste informatii sunt disponibile cu usurinta pentru a le impartasi cu un partener, medic sau antrenor personal. Acestea sunt usor de accesat si de utilizat deoarece este compatibil cu iOS si Android. Durata de viata a bateriei dureaza de obicei 15 ore cu o reincarcare care dureaza doar 90 de minute. Inelul este reglabil, nu necesita set de dimensionare.

 

2. Inelul inteligent de meditatie Dhyana

Dhyana este proiectat special pentru cei care cauta sa obtina mai mult timp de meditatie. Dhyana este definita ca o „meditatie profunda, care este penultima etapa a yoga”. Inelul este conceput pentru a te ajuta sa obtii cea mai buna experienta de meditatie posibila.

Cu aplicatia Dhyana, vei alege oricare dintre setarile de mediere dorite de corpul tau in orice moment. Dupa ce incepi sesiunea, inelul de meditatie iti va urmari modificarile biologice si iti va oferi feedback in timp real prin intermediul aplicatiei pentru a te ajuta sa iti concentrezi mai bine si sa beneficiezi la maxim de experienta.

Inelul inteligent este hipoalergenic pentru a se asigura ca nu afecteaza negativ pielea nimanui. Contine agrafe interschimbabile, astfel incat sa poti gasi o potrivire buna indiferent de marimea degetului. Incluse un incarcator care il va mentine pana la 24 de zile.

inelele meditatie

  1. Wellue Overnight

Daca esti in cautarea unui inel inteligent care sa te poata ajuta sa urmaresti nivelul de oxigen si ritmul cardiac in timpul somnului. Pur si simplu glisati dispozitivul pe un deget sau degetul mare in timp ce va asezati pentru seară, iar datele tale sunt inregistrate cu exactitate pentru a transmite statisticile privind oxigenul, frecventa cardiaca si miscarea sangelui. Disponibil pentru Android si iOS.

Wellue ‘s Tracker este considerat printre cele mai usoare, mai mici și mai confortabile de pe piata. Iar designul sau este elegant, facandu-l pe purtator sa se simta ca si cum ar fi un accesoriu spre deosebire de un dispozitiv medical. Vibratia este incorporata. Contine o aplicatie gratuita cu care poti analiza rapoartele de somn. Il tii la incarcat doua ore si il poti folosi pana la 14 ore. Acesta contine o garantie de 12 luni, precum si asistenta tehnica pe toata durata vietii, astfel incat achizitia ta sa fie garantata.

  1. Inele smart de viață LYCOS

Lycos Life inel inteligent este una dintre optiunile cele mai atractive. Constructia sa din otel inoxidabil cu acoperire de siliciu portocaliu arata foarte bine impreuna. Poti opta pentru o colorare indrazneata de siliciu rosu coral. Inelul are doua cipuri NFC programabile in cadrul acestuia. In combinatie cu aplicatia Lycos Life, poti utiliza inelul intr-o varietate de moduri.

Cu Managerul sau de securitate personala, poti utiliza in siguranta inelul inteligent LYCOS Life pentru a te conecta la aplicatiile, site-urile web și multe altele preferate. Datorita functiilor sale Tap2Transfer, inelul poate trimite cu usurinta numere de telefon, carti de vizita sau alte informații pertinente printr-o atingere rapida.

inelele smart 03

  1. JIEMING Inele Magic inteligente

Daca sunteti in cautarea de stil, inelul smart JIEMING Magic Smart este unul dintre cele mai elegante. Cu jetoanele sale duale NFC incorporate, sunetul face sa efectuezi diverse sarcini pe telefonul tau intr-un mod simplu. Cu acesta, poti debloca telefonul fara parole. Are capacitatea de a trimite carduri de vizita cu discuri intr-o clipa, printre numeroase alte opțiuni.

Cu instrumente NFC de baza, puteti personaliza JIEMING Magic Smart Ring pentru a va face viata mult mai eficienta. Nu este compatibil cu iOS.

 

  1. Inele smart rezistente la apă Dickin

Este versatil cu capacitatea sa de a imita cardurile IC fara contact. Astfel, este posibil sa inlocuiasca cartele de usa, cardurile pentru lift. Chipurile duble NFC sunt de mare viteza, pot fi folosite si pe smartphone-uri.

Pe anumite telefoane, inelul inteligent digital rezistent la apă Dickin poate fi utilizat pentru a debloca, a lansa aplicații si de a trimite date. Datorita designului sau impermeabil IP68, nu vei avea nicio probema cu apa.

inelele inteligente

  1. CZX 2020 Nou R3F Fashion NFC Smart Ring

Acest inel inteligent purtabil are magnet vulcanic si piatra cu infrarosu, incorporate pentru beneficii de sanatate. CZX sustine capacitatea acestui mineral de a calma nervii, ficatul, de a imbunatati vederea, auzul si de a te ajuta cu astmul. Piatra de energie cu infraroșu aflata in interiorul acesteia, este pentru a imbunatati energia, rezistenta si puterea.

Inelul are functionalitate NFC, oferindu-i capacitatea de a copia carti de acces. Functioneaza doar cu telefoanele Android pentru a oferi mai multe comenzi rapide si eficiente. Este rezistent la apa IP68, deci nu trebuie sa te temi daca il uzi. Are un aspect placut, elegant in aur negru sau trandafir.

Functia NFC pe inele smart este tot mai populara. Acest lucru este probabil datorita comoditatii care se poate adauga la viata de zi cu zi. Inelele inteligente sunt o modalitate foarte convenabila de a-ti  urmari sanatatea. Tu le-ai incerca?

Search

aprilie, 2024