Indrumari Google Meet pentru utilizatori

Sa muti toata activitatea din clase in mediul online pare putin dificil, dar nu imposibil. De aceea, Google Meet devine usor, usor una dintre cele mai bune platforme de conferinte video pentru comunitatea educationala. Functiile recente reprezinta un exemplu al modului in care aceasta platforma intentioneaza sa revolutioneze predarea si invatarea la distanta. Acum multi dintre voi utilizeaza sau intentioneaza sa integreze Google Meet in instructiunile lor online. Scopul este de a te ajuta sa accesezi int-un mod rapid si usor, sfaturi si indrumari importante cu privire la modul de a profita la maximum de Google Meet in procesul de predare sau de invatare.

Incepe o intalnire video
In aceasta sectiune vei invata cum sa incepi o intalnire video pe Google Meet.  Poti utiliza aceasta functie de pe computer, Android, iPhone si iPad.

Alatura-te la o intalnire video
In aceasta seciune vei invata cum sa te alaturi unei intalniri video de pe Gmail, Meet sau de pe un telefon. Poti esta de pe laptop sau de pe telefon pentru a vedea care dispozitiv ti se potriveste mai bine.

3
Adauga oameni la o intalnire
Poti adauga cate persoane ai nevoie pentru ca mesajul sa ajunga la toate persoanele. Afla cum sa: adaugi participanti la reuniunile tale video, sa elimini oameni de la intalnirile tale si sa deconectezi un participant  de la o intalnire video.

4
Utilizeaza legendele intr-o intalnire video
Afla cum poti afisa subtitrari textuale intr-o sedinta video (computer, Android, iPhone si iPad). Aceasta caracteristica este disponibila numai in limba engleza.

Schimba aspectele ecranului intr-o intalnire
Iti poti personaliza vizualizarea si aspectul in sedinta video. Ai la dispozitie mai multe filtre pe care le poti folosi pentru personalizarea sedintei.

google meet

Vizualizati detaliile si atasamentele de intalnire
Fiecare persoana poate trimite in timpul converstiei diferite atasari. Afla cum poti descoperi datele incorporate in sedinta ta, inclusiv atasamente, agenda, participanti, descriere si multe altele.

Trimite mesaje de chat participantilor la sedintele video
In timpul acestor sedinte video, poti trimite mesaje celorlalti participanti aflati in conversatie pe orice dispozitiv.

8 Prezentați in timpul unei ședințe video
Pentru o prezentare reusita trebuie sa impartasesti participantilor lucrarea ta. Afla cum poti face acest lucru, cum partajezi docuente, foi, prezentari.

Inregistrati o intalnire video
Daca ai nevoie de o dovada a celor petrecute la sedinta video, ai sansa de a inregistra totul. Afla cum sa inregistrezi intalnirile tale video, precum si cum poti reda, partaja, descarca sau salva inregistrarile.

10 Planificati si țineți intalniri de oriunde

Un lucru benefic este ca poti tine intalniri de oriunde. Poti planifica agenda, poti programa intalniri (de exemplu, poti crea un nou eveniment, poti adauga invitati, poti rezerva camere), poti confirma prezenta, impartasi materiale si multe altele.

 

Daca folosesti Google Meet Help, poti afla mai multe despre ce poti face pe Google Meet si care sunt pasii de lucru.  Fie ca esti professor, educator, elev sau student poti incerca aceasta functie Google pentru a fi pregatit pentru cursuri sau intalniri. Astfel tu vei fi pregatit si vei stsa folosesti aceasta functie atunci cand vei avea nevoie. Fii pregatit oricand cu cele mai simple modalitati depredare in mediul online.

Search

aprilie, 2024