Cele mai asteptate filme din 2020

Daca tot e perioada de stat in casa zic sa continuam lista de propuneri. Credem ca filme vor ramane un produs consumat si dupa aceasta perioada. Saptamanile trecute am povestit despre o serie de titluri ce au fost lansate la inceputul anului 2020. Acum am decis sa continuam lista cu titluri de productii cinematografice ce ar trebui sa fie lansate pana la finele anului.

film sf

The New Mutants – 3 aprilie 2020

Desprins din universul X-Men, The New Mutants este un horror care ar fi trebuit să fie lansat în aprilie 2018, după ce a fost produs în 2017. A trecut însă prin numeroase amânări și nu a ajutat nici faptul că trailerul de anul trecut nu a fost foarte bine primit de public. În teorie, ar fi trebuit să de startul unei trilogii, dar s-a optat până la urmă pentru un singur lung metraj.

film de actiuneJames Bond/No Time to Die10 aprilie 2020

Îl vom revedea pentru ultima dată pe Daniel Craig în rolul celui mai cunoscut spion din lume, agentul 007 James Bond. Deşi se retrăsese, Bond trebuie să revină pentru a-l contracara pe cel mai nou pericol la adresa lumii, personaj interpretat de Rami Malek, premiat cu Oscarul pentru cel mai bun actor în rol principal, pentru rolul lui Freddie Mercury din ,,Bohemian Rapsody”. Tot aici îi vom revedea în universul Bond pe Christoph Waltz, Ralph Fiennes, Lea Seydoux, Naomie Harris, Jeffrey Wright şi Ben Whishaw, iar o apariţie nouă va fi Ana de Armas. Acesta va fi al 25-lea film din seria James Bond.

film super eroi Black Widow – 1 mai 2020

Un lung metraj de sine stătător cu Black Widow a fost de mult timp subiectul unor speculații, dar acum se pare că se află pe ultima sută de metri. Ca referință, personajul Natasha Romanoff interpretat de Scarlett Johansson a apărut inițial în Iron Man 2, dar filmul ce va apărea anul viitor nu va avea legătură cu aventurile sale mai recente. În schimb, ne va spune povestea ei de la origini.

femeia fantasticaWonder Woman 1984 – 5 iunie 2020  Wonder Woman 2

După succesul surprinzâtor înregristrat de Wonder Woman, cei de la DC Comics abia au așteptat să lanseze un nou lung metraj cu aceeași echipă în spate. Regizorul și actrița din rolul principal vor rămâne neschimbate, Patty Jenkins aflându-se la cârma proiectului. În teorie, filmul a fost programat pentru 1 noiembrie 2019, dar producători au optat pentru reprogramarea sa în 2020, în același weekend în care s-a lansat primul Wonder Woman în 2017. Chris Pine își va relua rolul, deși nu este foarte clar cum va fi posibil acest lucru. Personajul negativ va fi Cheetah interpretată de Kristen Wiig.

minioni part 2 Minions 2: Rise of Gru – 11 iunie 2020

 Continuarea aventurilor simpaticilor minioni îl are din nou pe Steve Carell în rolul lui Gru. Mult aşteptată animaţie va ajunge pe marile ecrane la vară.

blockbusterTop Gun: Maverick26 iunie 2020

La 34 de ani distanţă de primul film şi ajuns la 57 de ani, Tom Cruise reia rolul pilotului de avioane Maverick în acest fim de acţiune ce se anunţa un blockbuster. Distribuţia este una impresionantă, şi îi mai cuprinde pe Val Kilmer, Jennifer Connelly, Jon Hamm, Miles Teller şi Ed Harris.

vanatorii de fantome 2Ghostbusters: Afterlife10 iulie 2020

Filmul îi are ca protagonişti pe copiii primilor vânători de fantome, din primele două producţii, datând din 1984 şi 1989. Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson şi Sigourney Weaver revin în această poveste, iar Paul Rudd face parte şi el din distribuţie.

film spionaj Tenet17 iulie 2020

Cel mai nou film al lui Christopher Nolan, cel care a stat în spatele unor filme precum ,,Interstellar”, ,,Inception” sau trilogia Dark Knight, propune o temă ce va pune cinefilii pe gânduri – călătoria în timp, împreună cu spionajul internaţional şi evoluţia. Având un buget de 225 de milioane de dolari, filmul are o distribuţie de excepţie – Michael Caine, Robert Pattinson, Aaron Taylor-Johnson, Kenneth Branagh, Clemence Poesy, Elizabeth Debicki şi John David Washington. Site-ul The Playlist îl plasează pe primul loc în top 100 al celor mai aşteptate filme din 2020.

film horrorMorbius – 31 iulie 2020

În 2020, Sony va lansa un nou film cu super eroi desprinși din universul Spider Man. Într-o manieră similară cu Spawn, acesta va spune povestea lui Morbius, interpretat de Jared Leto. Personajul este la origine un biochimist care a dobândit particularități de vampir în urma unui experiment eșuat. Inițial, a fost un personaj negativ, ca ulterior să devină un anti-erou cu un destin tragic.

film super eroi Venom 2 – 2 octombrie 2020

Venom a fost un succes surprinzător pentru Sony, bucurându-se de încasări globale de peste 800 milioane de dolari. A ajutat probabil și interpretarea lui Tom Hardy. Acesta face parte din universul de anti-eroi întâmpinați de Spider Man în benzile desenate și reprezintă ultima proprietate intelectuală deținută de Sony din acest spectru, după ce Spidey a reintrat în MCU. În orice caz, va fi interesant să-l vedem pe Woody Harrelson în spatele personajului Carnage pe care îl va confrunta Hardy în Venom 2.

benzi desenateThe Eternals – 6 noiembrie 2020

Eternals ar trebui să țină loc de Avengers, după ce Endgame a scris ultima pagină a acelei echipe de super eroi. Momentan, nu se cunosc prea multe detalii despre viitoare peliculă, dar ar trebui să își ia inspirația din benzile desenate ale lui Jack Kirby create pentru Marvel ca o alternativă la New Gods a celor de la DC. Practic, va fi vorba de o rasă extraterestră, iar echipa de super eroi pe care ar trebui să-i vedem în cinematografe este formată din Sersi, Ikaris, Gilgamesh, Makkari, Elysius, Thena, Zuras și Starfox. Conform speculațiilor, ar trebui să funcționeze ca un fel de precursor pentru întregul Univers Cinematografic Marvel.

comedieComing to America –18 decembrie 2020

Coming to America a fost lansat în 1988, transformându-l pe Eddie Murphy într-un superstar și a fost un succes la box office. Iată că finalul lui 2020 ne aduce pe marile ecrane o continuarea a aventurilor prin care trece prințul Akeem, avându-l și de această dată alături pe prietenul și consilierul lui, Semmi (Arsenio Hall). Cei doi vor ajunge din nou în America după ce Prințul Akeem află că ar avea un fiu pe care nu l-a cunoscut niciodată și care ar putea fi viitorul moștenitor al tronului din Zamunda.

Cu siguranta vor aparea modificari la datele de lansare a acestor filme. Dar speram sa nu se schimbe si anul. Tu ce film abia astepti sa apara? Hai sa povestim!

Search

aprilie, 2024